نوشته اصلی توسط ehsan1361 بی تلبیت زر زدی چیه ... بیانات گهربار جناب آیت السلطنه ... مگه اینا میزارن ... یارو خوانندگی رو از روضه خونی پا منبر شروع کرده حالا فاز اپوزوسیون برداشته ... این دو تا هم ول کن نبودن منم زدم تو بیانیه ... الان تموم شد، اومدی پایین یا هنوز ادامه داره؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR اهنگش فوق سسشر بود... حالا چسبوند به قضیه ابان ملت فاز خفن گرفتن من که گوش ندادم ... فقط دیدم دستور دادن جمعش کنن ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان تموم شد، اومدی پایین یا هنوز ادامه داره؟ تموم شد دیگه ...
نوشته اصلی توسط MaMaTiR جیگر، نیستی؟.. توام بیانیه بده اسیر بودم ... حضرت استاد رضا یزدانی تنها خط قرمز من تشریف داره و خوشبختانه بیانیه های قبلی کارساز بوده در این مورد ...
یکی هم بود که پنجره جمع میکرد تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تموم شد دیگه ... نفس چاق کن.. چند روز دیگه دوباره روضه سنگین داریم
ویرایش توسط MaMaTiR : 12-08-2021 در ساعت 06:50 PM
نوشته اصلی توسط Milik اسیر بودم ... حضرت استاد رضا یزدانی تنها خط قرمز من تشریف داره و خوشبختانه بیانیه های قبلی کارساز بوده در این مورد ... اینجاست که شاعر میگه پرنده مردنی ست تا زنده ایم باید داد
نوشته اصلی توسط MaMaTiR الان تموم شد، اومدی پایین یا هنوز ادامه داره؟
نوشته اصلی توسط MaMaTiR نفس چاق کن.. چند روز دیگه دوباره روضه سنگین داریم کدوم روضه ...؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 کدوم روضه ...؟ چمیدونم.. یکی ی اهنگی میده ، شادمهری موزنی .. اندی ای..باید بری بالا دوباره
کاشکی خوده چاوشی هم بیاد اینجا تا همه با هم تخمه بشکونیم و داریوش گوش کنیم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 309 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 309 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن