شادمهر هم داره می رسه به مهدی احمدوند (البته که کارای احمدوند بهتر تشریف داره) ...
شادمهر هم داره می رسه به مهدی احمدوند (البته که کارای احمدوند بهتر تشریف داره) ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
مجبورم همین اول صبح شنبه ای از خودم دفاع کنم چند خطی بنویسم صبور باشید ...
وقتی تو یه جمع نظرت مخالف بقیه باشه مجبوری دلیل و مثال بیاری ... میدونم حال و حوصله ای نمونده واسه همین انتقاد کردن گیر دادن به نظر میرسه ولی سر در اینجا نوشته انجمن موزیک اینجا بحث نکنیم چیکار کنیم ؟ ...
دوستان به دلیل ضیق وقت کم نوشتم قول میدم در کامنت های بعد جبران کنم ...
منم کم کم خب نظرم داره نسبت بهش بهتر و بهتر میشه چند سال پیش حتی یک کارشم دوست نداشتم
تایید میشه
داریوش کمپلت مقوا پاره بود
تکذیب ...
اتفاقا نسبت به سالهای پیش کارای قوی تری میاد
نظری ندارم ..
قویا تکذیب ...
کارای شادمهر دوباره خوب شده هرچند که با اون شادمهر آهنگساز تنظیم کننده حسابی فاصله ی زیادی داره اما بهتر از اون مزخرفات قبلیه
احمدوند که تراک آخرش رو به زور میشد یک بار پلی کرد از بس تحریرای افتضاح و لحن دستشویی آور داشت
میدونی احسان میفهمم چی داری میگی اما متوجه نمیشم
مردم ایران اکثرا به خاطر شرایط خاص موجود منطق درونشون کلا کن فیکون شده برای همین آدم دیگه فارسی هم که صحبت میکنن سخت متوجه میشه
توهین چه ربطی به فن بازی داره؟ سیاست چه ربطی به این قضیه داشت؟!
خیلی خودتُ خسته نکن کلا مدتیه هیچی از کومنت هات سر درنمیاریم عزیز
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اینجا رو ببین
کارگردون محبوبت اینو بیرون داده احسان
اما از آخر نه فایل اوریج موزیک ویدیو زندگی مهستی را به تو داد نه موزیک ویدیو های اونه اونه و بی تو شادمهر را به شادمهریا
انگلیسی صوبت میکنم عین بولبول ...
همزمان دو تا آزمون تولیمو و msrt رو قیبول شدم ... استاد راهنما پشم ریزون شده بود از اینهمه پیشرفت رفتیم سراغ رساله ...تازه اونجا گفتن بیا تست آی کیو بده شد 136 طرف بهت زده گفت شما نابغه ای دکتر ... ول کن نبود میخواست ثابت کنه اشتباه شده گفت میشه آزمون ریون میون هم بدی منم گفتم درخدمتم بازم سطح نابغه در اومد ...
در حال حاضر 303 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 303 مهمان ها)