همینجــــــور کسشر ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همیــنجـــور کنتر ..
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
اتفاقا بحث که خیلی خوبه و مشکل باران هم اینه که کمتر کسی دیگه حس و حال بحث و گفتگو براش باقی مونده ولی خداییش یه جوری بنویس نیازی به مترجم و مفسر نباشه آخه تازگی خیلی گنگ و عجیب شده حرفهات
تو احتمالا بهتر بشناسیش من زیاد باهاش آشنایی ندارم
حالا این راوی از کی تا حالا آهنگساز و تنظیم کننده شده بوده ما ندیده بودیم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میلاد خدمتت عزیز
گمون کنم دوست داشته باشی این مدلی سبک رو
@[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
گفتن جفتشو داشته باشی بهتره ... هر دانشگاهی یجوره ... آینده از آن ما جوانان است ...
واسه زبان کلاس میرفتم اتفاقی شد گفتیم سنگ مفت گونجشیک مفت آی کیومون از انیشتن بالاتر زد در حالی که یه سوال ریاضی فیزیک نمیتونم حل کنم ...تست اول نمیدونم اسمش چی بود یه سری سوال دادن بعدش نشست محاسبه کرد شدم 136 ... دومی یه سری تصویر بود اونم ساده بود بازم نابغه شدم ...آخه اینا چیه ...
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)