بابا ی مسلمون اینجا نیس ی مهمونی بزن و بکوب با آهنگای دهه شَسْ بِده و ما رو دعوت کنه؟
کله پاچهی صبح و رختخواب با شما باشه، اومدنش با ما.
حالا که به گذشته نگاه میکنم (ای بترکی با نگاه کردنت نه پند گونه گوش کنین ...) کلاً در هنگام عصبانیت باید ببندی ... فرقی هم نمیکنه فضای مجازی و زندگی باید ببندی و دور بشی ... مثلاً همینجا وقتی جرقه دعوا زده میشد اگه مثلاً من خروج میزدم اینهمه جنجال و دلخوری و قهر نمیشد ...
نمیدونم اون روشنفکر خارجیه که گفته در هنگام عصبانیت آدم ها درست ترین نظرات رو در موردت میگن با اینکه جمله درستیه ولی چرت ترین جمله درست جهانه ...
دور شو آقا دور شو و ببند اون حلقتو ...
بعد به کلماتی که گفتم نگاه میکنم ...(اول صبح بیکاری آخه )
یعنی اونایی که یادم میاد ... اون جمله به تندیس ... قابل کوچکترین دفاعی نیست ...
و کلمه شورت فروش ... با اینکه واقعاً بیشعوریه و صابر حق داره منو نبخشه ... ولی چجوری این کلمه اونموقع به ذهنم رسیده ...ینی ببین طرف بوتیک داره بعد بهش بگی برو بابا شورت فروش ... خوب معلومه قهر میکنه میره ... چه انتظاریه دارم ...
میگم عذاب وجدان گرفتم بدجور ... هیچوقت تو زندگیم اینقد عذاب وجدان نداشتم ...
استاد اندی و جلوگیری از ورشکستگی بارسا ...!!!
در حالی که باشگاه بارسلونا با بدهی بیش از 2 و نیم میلیارد دلاری دست و پنجه نرم میکنه قرارداد جدیدی با اسپاتیفای امضا کرده که به موجب آن حتی نام نیوکمپ هم تغییر خواهد کرد ... استاد اندی به عنوان اولین خواننده که مخاطبانش رو تشویق به گوش دادن آهنگهایش در اسپاتیفای کرده نقش مهمی در قدرتمند کردن اسپاتیفای دارد ...
در حال حاضر 591 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 591 مهمان ها)