صفحه 18386 از 18592 نخستنخست ... 17386178861828618336183761838418385183861838718388183961843618486 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 183,851 به 183,860 از 185917

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    باز بازیکن 37 ساله هتریک کرد رسانه ها ازش بت ساختن ...
    بزار از همین الان پایان سال 2022 و دستاوردهای رونالدو مسی رو براتون پیش بینی کنم که چی تو پیجشون مینویسن ...
    رونالدو : بهترین گلزن تمامی ادوار ...کسب سهمیه لیگ اروپا همراه شیاطین سرخ ... جایزه ویژه گلوب ساکر برای کسب بهترین گلزن تمامی ادوار برای دومین سال متوالی ... حذف پرتغال در پلی آف جام جهانی یا حضور همراه پرتغال در جام جهانی ... به علاوه متن بلند بالا در ستایش خویش ...
    مسی: کسب لوشامپو با پاریسن زرمن ... بیشترین تعداد تیرک زده در یک فصل ... جایزه ویژه مراسم توپ طلا ... حضور به همراه آرزانتین در جام جهانی ... به علاوه متنی برای آرزوی سلامتی برای مردم جهان ...

فوق حرفه ای
    زمان ما پیرمردها نصیحت می کردن الان پیشگویی می کنن ، چرا تموم نمیشه دنیا ..
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط Milik نمایش پست ها
    زمان ما پیرمردها نصیحت می کردن الان پیشگویی می کنن ، چرا تموم نمیشه دنیا ..
    این نصیحت رو از من پیرمرد قبول کن : ترقه بازی نکن امشب ...

فوق حرفه ای
    یادش بخیر از آزمایشگاه سرنج کش رفتم ... کلاس داشتیم زود رفتم هیشکی نبود یهو نگاه خورد به شیشه های روبرو دیدم بله سرنجه آقا سرنججج اصل با کیفیت بالا محصول دانشگاه آزاد ... منم دیدم نایلون فایده نداره کل شیشه رو برداشتم گذاشتم تو کیفم ... گفتم نکنه بریزه نوار چسب رو میز آماده بود ببین خدا بخواد همه چی جوره ... چسب مالی داخل کیف بعدش یهو همه رسیدن ببین خدا بخواد همه بعدش میرسن ...
    خدایا ما رو ببخش در اوج جاهلیت بودیم ... خدایا توبــَــــــــــه ...

فوق حرفه ای
    یکی از دلایل حمله نکردن آمریکا به روایت تصویر

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    این نصیحت رو از من پیرمرد قبول کن : ترقه بازی نکن امشب ...
    آواز دهل شنیدن از دور خوش است ...
    یکی هم بود
    که پنجره جمع می‌کرد
    تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...

فوق حرفه ای
    سینجول کجایی ...

اظهارنظر جنجالی مسعود فراستی درباره محسن چاوشی/ سطح موسیقایی او زیر متوسط است!

مسعود فراستی نویسنده، مترجم و منتقد سینما در گفتگو با صبا درباره وضعیت موسیقی ایران و اینکه آیا خودش موسیقی ایران را دنبال می‌کند، گفت: من موسیقی‌ای که هر روز گوش می‌دهم موسیقی کلاسیک است و بیش و کم در لانگ شات موسیقی ایران را دنبال می‌کنم. من موسیقی‌ای را که خیلی از دوستان می‌پسندند گوش نمی‌دهم، ولی یک نفر را در موسیقی ایران خیلی دوست دارم و دنبال می‌کنم و آن هم پرواز همای است.
    وی درباره خواننده‌ای که عموم مردم و حتی مخاطبان خاص موسیقی سطح موسیقی او را قابل قبول می‌دانند، مانند تمام نظرات چالش برانگیزی که در حوزه سینما می‌دهد درباره محسن چاوشی نیز گفت: محسن چاوشی را می‌شناسم و برخی از آثار او را دنبال کرده‌ام و به نظرم سطح موسیقایی او زیر متوسط است

فوق حرفه ای
    نقل قول نوشته اصلی توسط ehsan1361 نمایش پست ها
    سینجول کجایی ...

اظهارنظر جنجالی مسعود فراستی درباره محسن چاوشی/ سطح موسیقایی او زیر متوسط است!

مسعود فراستی نویسنده، مترجم و منتقد سینما در گفتگو با صبا درباره وضعیت موسیقی ایران و اینکه آیا خودش موسیقی ایران را دنبال می‌کند، گفت: من موسیقی‌ای که هر روز گوش می‌دهم موسیقی کلاسیک است و بیش و کم در لانگ شات موسیقی ایران را دنبال می‌کنم. من موسیقی‌ای را که خیلی از دوستان می‌پسندند گوش نمی‌دهم، ولی یک نفر را در موسیقی ایران خیلی دوست دارم و دنبال می‌کنم و آن هم پرواز همای است.
    وی درباره خواننده‌ای که عموم مردم و حتی مخاطبان خاص موسیقی سطح موسیقی او را قابل قبول می‌دانند، مانند تمام نظرات چالش برانگیزی که در حوزه سینما می‌دهد درباره محسن چاوشی نیز گفت: محسن چاوشی را می‌شناسم و برخی از آثار او را دنبال کرده‌ام و به نظرم سطح موسیقایی او زیر متوسط است

بش بگو تو ثگ کی باشی نظر میدی کونی ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
    [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    کیرم تو موسیقی این مملکت که یک آهنگ بدرد بخور نمیاد بیرون ..
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای
    ⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘

صفحه 18386 از 18592 نخستنخست ... 17386178861828618336183761838418385183861838718388183961843618486 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 317 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 317 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع