[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به احترام حضور خودم
می ایستم ،
سکوت می کنم و می روم ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
وی از پیگیری تمریناتش در بابل ابراز رضایت کرد و یادآور شد: برای تمرین تنیس روی میز هیچ جای دنیا به اندازه تهران بد نیست. در تهران رطوبت و فشار هوا کم است اما ارتفاع زیاد است، همین باعث میشود توپ با سرعت رد و بدل شود و در نتیجه رالی دلخواه را نمیتوانیم داشته باشیم چون سرعت توپ خیلی زیاد میشود و کنترل آن اصلاً دستمان نیست.
نوشاد عالمیان نمونه ای از تنبل های پینگ پنگ ...
سرعت توپ پینگ پنگ بازا رسیده به 180 کیلومتر بر ساعت و حتی بیشتر ... حالا این میگه سرعت توپ تو آب و هوای تهران زیاد میشه نمیتونم رالی داشته باشیم ...!!! تمام دنیا دارن بدنسازی میکنن تا سرعت توپاشون بالاتر بره این دنبال اینه توپ رو کنترل کنه ... بازیکن تنبل و کنترلی ...
از قدیم یادم میاد همین بود یه لگن توپ میزاشتین رو میز و مربی کات مینداخت ... حالا هم که مسوخ شده بازم همینه ... بازیکن تمرینی کره ای میارن باهاش رالی تمرین میکنن ... بدنسازی صفر ... فقط توپ رو کنترل کنن و هل بدن ...
الان بازیکن 40 ساله داریم تیمو بول آلمانی که تو این سن هم سرعت توپاش قابل قبوله ...
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در یک کلام تو اهنگ اخر محسن رید
اساتید لینک شاهین رو برسونید به من
در حال حاضر 321 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 321 مهمان ها)