ال شمالینو دیگه چیه ... سن سیروس قابل هضمه ولی این نه ...
جراحی حنجره شهرام شب پره در ترکیه ... تور خداحافظی 20 شهر آمریکا در پیش است ...
یه زمانی امیر قاسمی شبکه طپش با پولهایی که معلوم نبود از کجا میاد (بخونید داخل ایران ) شو تلویزیونی میزدن حتی موزیک ویدئو ساختن و حالا که میزنی هر برنامه تبلیغ کنسرت این و اونه اینقد هم تکرار میکنن بیننده فک میکنه آلزایمر داره تو بیست دقیقه ده بار تکرار میکنن و تعریف و تمجید آخرشم میگن یادتون نره بچه های خوب حالا برین بخوابین ... حتی منوتو هم همینطور ... چیزی به پایان عمر فعالیتشون نمونده ...
اینو گفتی ی چیزی یادم اومد
بیشتر از 10 سال پیش یک بار شب خیر کامران و هومن رو اورده بود... یکی زنگ زد کلی تشکر و اینا از کامران و هومن و اخرش گفت فقط من تعجب میکنم از کامران و هومن عزیز که چرا تو برنامه آبگوشتیِ اقای شب خیر شرکت کردن
امیر قاسمی که مافیا کنسرت بود ی زمانی الان فک کنم خایه باقر حساب میشه
حالا اینکه خوبه یه بار شبخیز و سهیلا گلزار نشسته بودن پا تلفن یکی زنگ زد سلام احوالپرسی بعدش گفت سهیلا جون شما رو باید خوابوند و کرد ...فقط قیافه شبخیز بعدش ...
امیرقاسمی همیشه مینازه به اسپانسرش که پولی خوبی میده ... حالا کدوم اسپانسری اینهمه پول میده معلوم نیست ... آخریش هم آرون گروپس ...
ایناهاش اینجاست ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)