Great MusicBaran (GMB) - official page
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Great MusicBaran (GMB) - official page
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی پاکسیما رو از زیر پست های اینترنشنال جمع کنه ... اینم همیشه میگفت وقت ندارم اینستا چک کنم کامنت بخونم حالا 24 ساعته خودش کامنت میزاره ...
اینو ندیده بودم ... فقط آخرش که میگه وطن یعنی امیر قلعه نویی اونم مارو گیر آورده به نوعی ...
ویرایش توسط ehsan1361 : 11-17-2022 در ساعت 04:32 PM
امروز 28 آبان مصادف با بیست و چهار ربیع الآخر الثانی یکهزار و چهارصد و چهل و چهار و برابر با 19 نوامبر 2022 روز جهانی توالت است ...
این روز نماد آسایش و کاهنده فشار بر آحاد کسانی که بر روی کاسه می نشینند به یک نقطه خیره می شوند و به تجزیه تحلیل مشکلات می پردازند گرامی باد ...
ساپینتو در مصاحبه اش با سایت tuttomercatoweb درباره قهرمانی با استقلال در سوپرجام و شرایط این تیم هم گفت:
استقلال برایم چالش بزرگی است. من با تیمی با ۳۵ میلیون هوادار کار میکنم که مهمترین و محبوبترین باشگاه آسیا در شبکههای اجتماعی است.
این ارقام از کجا میاد ...؟!
بزار یه حساب سرانگشتی کنیم از تعداد طرفداران فوتبال تو ایران ...
جمعیت با ایرانیای خارج از کشور : 91 میلیون ...
جمعیت زنان : 45 میلیون نفر ... که حداقل 90 درصد این جمعیت فوتبالی نیستن ...
جمعیت مردان بالای 60 سال : 10 میلیون نفر ... حداقل 90 درصد این جمعیت فوتبالی نیستن (فقط گدا سیما میره ازشون گزارش میگیره بعد برد تیم تیم ملی که نشون بده ملت خوشحالن و کیف میکنن ... )
جمعیت ایرانیای خارج از کشور : 7 میلیون نفر ... حداقل 5 میلیون این جمعیت فوتبالی نیستن ...
سر جمع میشه حدود 55 میلیون نفر که فوتبالی نیستن ...
حالا بیا به این اسکلا حالی کن که کل هوادار فوتبال کمتر از 40 میلیونه ...
کارلو آنچلوتی گفت:
رابطه ام با فرزندم داویده بسیار خوب پیش می رود. نسبت به دستیاران دیگرم یک مزیت دارد. چون پسرم است می تواند بدون ترس عقایدش را بگوید. بسیاری از مسائلی که سایر دستیارانم جسارت گفتنش را نداشتند از او شنیدم. این که در برخورد با من ترسی ندارد خوب است چون به عنوان یک مربی به شنیدن واقعیت ها نیاز دارم. همیشه اندیشه های دستیارانم در مورد تیم را می شنوم و همیشه شنیدن را به صحبت کردن ترجیح می دهم.
منم تجربشو دارم ...
سالها پیش ابی تو آهنگش گفت خدا اینجا نشسته چای مینوشه ... همه مسخره میکردن ...
خاله ی بنده نزدیک به چهل ساله از ایران رفته ... حتی نمیدونه الان رئیس جمهور کیه ...!! بس نیست از صبح تا شب سیاست ...؟! یه کشوری هست به نام سوئیس که توش زندگی بدون سیاست لذت بخشه ...
فتح الله زاده : به پشتوانه 40 میلیون هوادار بر مشکلات مالی غلبه میکنیم
باز گفت ...منم بازم ادله میاریم چون پیله هستم ...
تعداد کاربر ایرانی اینستاگرام : حدود 50 میلیون ...
تعداد فالوور پیج های رسمی قرمز و آبی و سپاهان و تراکتور و بقیه تیما و ورزش 3 و نود تی وی و طرفداری : 19 میلیون ...
هر آماری بگیری حداقل 60 درصد مردم فوتبالی نیستن ...
در حال حاضر 457 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 456 مهمان ها)