یادش بخیر سریال اوشین میداد همه میگفتن چقد کوچه بازارشون تنگ و کوچیکه ... همون بازار توکیو 2022 و کف کردن راجر فدرر افسانه ای از نظم و زیبایی ...
بازار تهران هم هست اینقد سیم ها در هم تنیدن که یکی بگوزه آتیش سوزی میشه ...
کلاً در سه کلمه خلاصه میشن : توهم ، خود بززگ بینی ، گنده گوزی ...
یه اتفاق مهم که هفته پیش روش زیاد مانور داده نشد برد نوشاد عالمیان برابر لین گایو آن رنک 13 جهان بود ...
اگه لین افت کرده باشه یا آمادگی نداشته یا شانسی برده بازم کار بزرگی کرده نوشاد ... این چینی واقعاً سطح پینگ پنگش بالاست ...
ناگفته نمونه من سه چهار سال پیش میگفتم این یارو چینیه یه روزی قهرمان المپیک میشه ...
خب به سلامتی بعد از بی بی سی ماهیت واقعی منوتو برای بار چندم روشن شد ... ولی ملت هنوز دنبالشن ...
نمونش همین پیمان خودمون ...همین دو سه روز پیش بهش گفتم ماهیت اینا رو و نهایتش شدم راننده تاکسی ...
برای بار چندم میگم دوران براندازی با تظاهرات تموم شده و هدف اینا کنترل ج ا و خاورمیانه س ... همش بازیه ... ملت هم که الگوی براندازی سال 57 رو داره رویاپردازی میکنه واسه خودش ...
هدفون بزار روزای روشن هایده رو با صدای بلندتر گوش بده ...
اَمان از دست شما جماعت عـاقل
احساسزدگی! مسـتی! جنـون!
شما آدمهای مـنزه و پاک، خونسردید و بیاعتنا
و با همین خونسردی و بیاعتنایی مـست را سرزنش میکنید و دیـوانه را تحقیر
مثلِ زاهد دامن میکشید و رد میشوید و مثل واعـظ شُکر میکنید که خـداوند شما را مثل آنها نیافریده است
من بیشتر از یکبار مـست بودهام و شـوریدگیام با جـنون خیلی فاصله نداشتهاست. از هیچکدام این حالات هم پشیمان نبودهام
با معیارهایی که دارم، عمیقاً فهمیدهام که مردم هر آدم فوق معمولی را که به کاری بزرگ یا در ظاهر ناممکن دست زده
از قدیم و ندیم با انگِ مـستی یا دیـوانگی بدنام کردهاند
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
فراموش ميشوي گوي که هرگز نبودهاي⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀ ⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
⠀⠀⠀⠀⠀⠀
در حال حاضر 340 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 340 مهمان ها)