[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
سریع فِوری عنقلابی ...چه شباهتی ...
یکی هم بود
که پنجره جمع میکرد
تا آسمانِ بیشتری داشته باشد ...
![]()
چند سال پیش که مردد بودم خونه بخرم یا نه هر کی یه چیزی تفت میداد ... یکی میگفت همه پولتو هزینه نکن ... یکی میگفت برای شهرستان این پول زیاده با این پول میتونی کرج خونه بخری ... و قض علی هذا ... ولی من که همیشه خلاف نظر اکثریت عمل کردم اینبار هم دلو زدم به دریا ... حالا هم دارم نتیجشو میبینم که قیمت خونه من سه برابر شده ...
اینو گفتم که اگه میخواین ریسک کنین به جاش و با فکر ریسک کنین تا نتیجشو ببینین ... حرف و نظر بقیه هم گوش بدین ولی در نهایت پشم ...
کهنسالترین پـــــــــورن استـــــار فعّال جهان در سن 84 سالگی درگذشت
ارین با نام هنری granny norma مجارستانی که از سال 2000 وارد عرصه تولید فیلمهای بزرگسالان شده بود در سن 84 سالگی درگذشت . وی در طول فعالیتش در بیش از 10 فیلم به هنرنمایی پرداخت . آخرین فعالیت ایشان در سال 2021 بود . او در حال آماده شدن برای ضبط فیلم جدید بود که درگذشت
در حال حاضر 599 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 599 مهمان ها)