به مناسبت تولد هایده ...
فتوا جدید : فقط سیگار هایده = 40 سال موسیقی داخلی ( اعم از سَچرو مَچَرو اوفتوخاریو عصفوهانیو غیره ذالک )
به مناسبت تولد هایده ...
فتوا جدید : فقط سیگار هایده = 40 سال موسیقی داخلی ( اعم از سَچرو مَچَرو اوفتوخاریو عصفوهانیو غیره ذالک )
هیاهو در خاورمیانه برای هیچ ...!!! خاورمیانه همچنان تحت کنترل ... مثل همیشه منافع آمریکا و روسیه و چین تامین و محفوظه ...
تا زمانی که تمام جنگها و تسلیحات در این محدوده باشه خاورمیانه تحت کنترله ... تا زمانی که برد موشک ها بیشتر از دو هزار کیلومتر نشه و کشورهای این محدوده احساس امنیت کامل و خودبزرگ پنداری در فروش نفت نداشته باشن خاورمیانه تحت کنترله ... تا زمانی که درگیری و جنگ در این محدوده باشه خاورمیانه تحت کنترله ...
مروری به آخرین دروغهای گوگوش ...!!!
1- دیگه ازدواج نمیکنم ... ! گوگوش کالای ازدواج نیست ...
گوگوش و رها اعتمادی 5 سال پیش ازدواج کردن ... سندش اینکه گوگوش در چند مهمانی خصوصی گفته بود اگه رها نبود در قرنطینه کرونا دق میکردم دوام نمی آوردم ... آلبوم آخر گوگوش که شامل 7 ترانه بود همگی در زمان قرنطینه کرونا ساخته شده و کل آلبوم در کمتر از 6 ماه جمع شده ... گوگوش در مهمانی خصوصی گفته که جمع کردن این آلبوم در این زمان کوتاه معجزه بوده و رها نقش اصلی رو در این کار داشته و شبانه روز همراه من بوده ...
2- خداحافظی من به دلیل لرزش صورت بوده و پارکینسون نیست ...
گوگوش 3سال پیش دچار لرزش صورت میشه و تزریق بوتاکس میکنه که کارساز نمیشه ... دکترها بهش میگن باید فعالیتش رو کم کنه ... همین ...!
93 ساله شد ...
تنها فیلمی که پونصد بار دیدم خوب بد زشت بود ... از سینما فقط همینو دیدم ...
الی تغییر جنسیت دادی ...؟
شک ندارم منظورش از رفیق من بودم ...
نمیدونم چرا حس خوبی به این ترکیب ندارم ... در نگاه اول همه میگن چه خفن و دریم تیم ولی به نظرم متوازن نیست ... من که میگم به صربستان میبازن ... شانسی که دارن اینه که آلمان فقط یه جرقه بود و اسپانیا فرانسه هم دوران افت رفتن حریف آنچنانی ندارن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تو نگاه اول این خبر عادی به نظر میرسه ... خب دو تا مربی برگشتن ... ولی کدوما ...؟! دو تا مربی که دستیار یا بهتر بگیم نوچه رئیس مافیا بودن و اصلاً امیدیان یجورایی مامور رئیس مافیاست برای چیدن شرایط موردنظر اردشیر خان ... هدفشون فصل بعده که معلوم میشه این تیم هم به لیست بلند بالای اردشیرخان اضافه شده ...
لیگ امسال امنیتی ترین لیگ تاریخ بود ... شروع این لیگ نصف تیما رو اردشیر خان سر و سامان داد و سرمربی پیکان و ذوب آهن و نساجی و مس رفسنجان و قض علی هذا رو تعیین کرد ... بعدش نوبت رسید به پاکسازی عناصری که دم از ناسازگاری با حکومت زدن مثل یحیی گل محمدی و کریم باقری و غیره که مدتی کنار گذاشته بشن ... تمام این لیگ زیر نظر رئیس مافیاست و همه خودی هستن و عملاً این لیگ تبدیل شده به دورهمی حکومتی ... تما این بیانیه ها هم هماهنگ شده برای سرگرم کردن چند تا جوون بیکار ازضبح تا شب در کانال های هواداری ...
این لیگ مهندسی شده هم نیست و هر کی قهرمان بشه مهم نیست چون همه خودی هستن ... فقط نکونام و خطیر یه جنگ زرگری داشتن و دارن ... از همین الان معلومه آخر فصل خطیر میره و نکونام هم تکلیفش معلوم میشه ...
اسم این لیگ رو بزارن : اردشیر لیگ یا لیگ برتر جام اردشیر بهتره ...
دوزار ارزش نداره ...
نقوی حسینی: مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است
نقوی حسینی نماینده پیشین مجلس می گوید: بنده اصطلاحی را ابداع کردم تحت عنوان «پشم» (با خنده). از نگاه بنده مقدرات مجلس آینده در اختیار «پشم» است یعنی پایداری، شریان و مصاف که این اصطلاح، توضیح مختصر و مفید این سه کلمه است
داداش پشم رو اولین بار سالها پیش در این انجمن بنده ابداع کردم ...
پایان دوران گلدن استیت ...
این هم رفت جزء خاطرات ورزشی ما و تیمی ما ...این شرایط رو در دوران یوتا و استکتون ملون تجربه کردم ... ( بنده عادت دارم تیم عوض میکنم ... ) تا تیم بعدی که بتونه چشمو بگیره حق یارتان ...
در حال حاضر 260 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 260 مهمان ها)