یه بار من مسئول اینکار شده بودم ... یادش بخیر ...
یه بار من مسئول اینکار شده بودم ... یادش بخیر ...
صلح نایکی و آدیداس ...؟!
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بعد اینکه نایکی اومد تو خاک آلمان و با تیم ملی آلمان قرارداد بست این حرف مسی رو هر طور بهش نگاه کنیم جنبه تبلیغاتی و کوتاه اومدن داره ... جردن و برندش ایرجردن که زیر مجموعه و نماد نایکی هستن در کنار نماد آدیداس ... اصلاً تو کتم نمیره مسی یهویی این حرف رو زده باشه که آرزو دارم باهاش عکس بگیرم ...!
من اینجوری خودنم : بیاید با هم دوست باشیم در کنار رقابت ...یه نون و بوقلمونی هست کنار هم میخوریم دیگه دعوا نداریم که ...
البته که اسم جردن اومد من همیشه گفتم از نظر استایل و استیل و هر چیز دیگه جردن با کسی قابل مقایسه نیست ... جردن زیبایی بسکتباله ... یه جورایی میشه گفت شاعر بسکتبال ( البته شاعر مغرور و بداخلاق ) ... هر کی میخواد به بسکت علاقمند بشه باید هایلایت جردن ببینه ...
این بحث بهترین تاریخ هم کار رسانه هاست ... چنین عنوانی اصلاً وجود خارجی نداره خودتونو خسته نکنید ... تازه اینجا گفته شده بهترین ورزشکار تاریخ که در نوع خودش بدعت عجیبیه ...
حالا به این که لس آنجلس رو نوشته لوس کاری ندارم ، چطور میشه یه نفر فن پیج اندی و سیاوش شمس بزنه دوتایی ...؟ اصن هر جور حساب کنی به هم نمیخورن ...
بالاخره جیمز به آرزوش رسید ... اولین پدر و پسر در تاریخ ان بی ای ... از الان رسانه ها منتظر اولین بازی لیکرز هستن که لحظه تاریخی پاس گل پدر به پسر رو پوشش بدن و پول خوبی تو جیب بزنن ... و البته قیمت نجومی بلیت این بازی ...
حالا جیمز قرارداد 3 ساله میبنده ... البته لیکرز خیلی ضرر میکنه ...
و کار برای آخوندا سخت خواهد شد ... دلیل اخمهای اخیر معظم له ...
توئیت برتر سال 2024 : کانادا هتل 3 ستاره ای که هزینه هتل 5 ستاره رو از شما می گیرد ...
مدرن تاکینگ فرمود : a sheksy sheksy lover اینجاست ...
رستوران زنجیرهای هوترز که با پیشخدمتهای سکسیش معروف بود و قبلاً در آمریکا سالی چند شعبه جدید باز میکرد حالا اعلام کرده که ۴۰ شعبهاش را میبندد و هیچ کس هم دلیلش را نمیداند...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سبک : پاپ دشتی ...
در حال حاضر 168 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 168 مهمان ها)