و همچنان فساد ...
دیگه بهتر از این نمیشه توضیح داد ...
و ملتی که باز هم گول خورد ...
خرزو خان رو در قامت خدا میبینه ...
نفوذ خرزوخان به کاخ سفید ... عمق راهبردی که جِلیلی میگفت اینه ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
هوش مصنوعی از این تابلو تر ...
دیگه خواننده به خودش زحمت ضبط وکال رو نمیده ... سن هم بالا رفته صدا خروسک گرفته و قض علی هذا ...
تصور اینکه هوش مصنوعی به کنسرت راه پیدا کنه کابوس لایو پرستان و آرمان پلی بک کاران است ...
بیشتر از اینکه در این استوری به بسکت فکر کنم به اجرای آهنگ برادر لویی مدرن تاکینگ با ارکستر 50 نفره فکر کردم و تعدد سازبندی ها ( البته جنبه طنزش رو نادیده گرفتم ) ... اینروزا چه در تیک تاک و اینستا آهنگای مدرن تاکینگ دوباره به گوش میرسه ... به خصوص همین برادر لویی و شری شری لیدی ... آهنگایی که من همیشه میگفتم بالاتر از همه اهنگا قرار دارن ...
البته این روزا آهنگ ready for the victory حسابی منو مشغول خودش کرده ... هر چی تو این 22 سال گوش دادم خسته نشدم ... و حالا نمیفهمش ...!!! حسابی درگیرشم ... همه چی داره از راک و دنس و رگه های ترنس و همه و همه ... جوریه که سایه انداخته رو تنظیم شلوغش ...
پیشنهاد میکنم گوش کنین ...
هویج دوباره در مسیر نایاب شدن
پس از تابستان 1400 که هویج نایاب و گران شد مجدداً خبر میرسد که قیمت هویج در بازار تهران به بیش از 40 هزار تومان رسیده است . کارشناسان دلیل این افزایش قیمت را خشکسالی می دانند
دیگه به بی خاصیت ها نمیشه گفت هویج ...
در حال حاضر 118 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 118 مهمان ها)