هویج، گلابی، نَره خر... اَصَ دیگه نمیشه فُشْ دا پِدَ سَ!
واسه همینه من همیشه میگم ملت احمق ... همیشه هم بهم میگن چرا میگی ملت احمق و این حرفا ... حالا به همه ثابت شد ...
ولی یه چیز رو نشون میده ... همون شیب نزولی سقوط ... همین که حکومت دست به دامن مهره های سوخته مثل خاتمی و روحانی و ظریف میشه یعنی تهه خط و دوباره برگشتن و دست به دامن اسهال طلبان برای نجات ...
یعنی اینکه تمام تیر و ترقه و شلوغکاری این سالها همش شکست خورده ... من پارسال تو یه جمعی گفتم در تمام زمینه ها شکست خوردن و حالا به همه ثابت شد ...
این آهنگ اونموقع خیلی تو ایران سر و صدا کرد و هیت شد ... دست به دست میچرخید ... خودم بالای هزار تا رایت کردم برای این و اون ...
کنسرت برای شبکه rtl بود و سری کنسرت های the dome که 4 سال از شبکه پخش میشد و حسابی بیننده داشت ...
آره اون اجرا برای شبکه zdf بود تور تابستانی شبکه ...
پایان سیاست درهای باز برای مهاجران ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
واسه همینه ترامپ میگه اخراج مهاجران از آمریکا ...
فرانسه و آلمان که امنیت اروپا رو به فنا دادن ...
اهمیت هوش مصنوعی برای شغل ها اینجا معلوم میشه ...
بین امنیت و کم شدن جمعیت قطعاً امنیت مهم تره ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط این جمله : فوتبال فقط تماشای یک هایلایت ۵ دقیقه ای نیست ... یه دنیا حرف داره ... نسل جدید دیگه حوصله فوتبال دیدن نداره ...
در حال حاضر 186 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 186 مهمان ها)