و منی که امسال کلاس اولی دارم ...تصور اینکه ولی دانش آموز رو بخوان و من برم دفتر مدیر مدرسه به لیست فوبیا اضافه شد ...
![]()
و منی که امسال کلاس اولی دارم ...تصور اینکه ولی دانش آموز رو بخوان و من برم دفتر مدیر مدرسه به لیست فوبیا اضافه شد ...
![]()
پیش بینی من درست در نیومد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک میکردم قهرمان میشه و پایان سلطه 20 سال چین رو رقم میزنه ... ولی زنگ خطر جدی برای چین به صدا دراومده و جایگزین ها اصلاً در حد و قواره ما لونگ و ژو ژین نیستن و در آینده همین لبرون میتونه قهرمانی رو ازشون بگیره ... البته کلاً سطح بازیکن های جوان پینگ پنگ دنیا پایین اومده و کیفیت مسابقات پایین تر از حد انتظار بود ...
دو هفته از آنکات سیاوش قمیشی میگذره ولی هنوز حواشی ادامه داره ... در اینکه سیاوش قمیشی اخلاق نداره مغروره و کسی جز خودش رو قبول نداره که هیچ شکی نیست همه قبول دارن این حرفو ولی یه چیزو نشون میده که خودشه اهل نقاب و ریا نیست و الکی خودشو موجه نشون نمیده
مثلاً همین ارتباط نداشتن با خانواده که رک و راست میگه ...
یا اینکه خواننده ای رو قبول نداره ( البته از نوازندگی شادمهر حسابی تعریف کرد ...)
یا همین موسیقی سنتی و قبول نداشتن جمله هنز نزد ایرانیان است و بس که حسابی مورد حمله قرار گرفته ... والا راست میگه نگاه کنین به وضع موسیقی سنتی و سولونوازی ... و اینکه میگه بقیه هم هنر دارن و فقط برای ما نیست ... چیز بدی نگفته که اینقد شلوغش کردن ... واقعیت تلخه ...
واسه همینه که حضور تو برنامه های اینجوری ریسکه کسی قبول نمیکنه ... چون اگه بخوای واقعیت رو بگی و خودت باشی تو حاشیه میری و حملات شروع میشه ... قمیشی هم میتونست راحت از همه چی تعریف کنه ... یه جا صحبت از 2 میلیون دلار پول برای کنسرت شد گفت حوصلشو نداشتم میخوام چیکار اینهمه پول رو ... چیزی که برای لس انجلسی ها عجیبه که واسه پول هر کاری میکنن ...
یه جا هم در مورد عکس گرفتن گفت علاقه ای ندارم ... امیرقاسمی : به عنوان یادگاری ... قمیشی یادِ چه گاری ...؟![]()
خداحافظی سیزن 2 ...استانبول فک کنم بار سوم باشه ...
یک کلام بگو پشیمونم حنجره م جواب داده خلاص کن خودتو ...
شک و قهرمان ژیمناستیک المپیک ...
دوباره پیش بینی ام درست در نیومد ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ولی خب اینکه هارمونی ندارن و تیم نبودن مشخص شد ... اگه استف نبود میباختن ... اینا اثرات بازیهای تمرینی ان بی ای و نداشتن دفاع سفت و سخت در سیزن ان بی ای ...
در حال حاضر 487 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 487 مهمان ها)