فخری
همزمان با ایام فاطمیه سلامالله علیها در پویش مهر فاطمی، در آئینی به همت خواننده خیر کشور محسن چاوشی، چهار مادر زندانی غیر عمد از زندانهای کهگیلویه و بویراحمد آزاد شدند.
چاوشی که همواره در امور خیریه و حمایت از افراد نیازمند پیشقدم است،نشان داده است که هنر میتواند نه تنها صدای مردم باشد، بلکه دست یاریگری برای نیازمندان نیز باشد.
سلام این رو میشه اپلود کنید[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] بشه دانلود کنم ببینم سپاس فراوان![]()
سلام ... برای دانلود از یوتیوب از این سایت استفاده کن فیـــلتر هم نیست ...( البته فعلاً)
لینک رو کپی کن و کیفیت رو بزار 1080 و دانلود بزن ... چند ثانیه طول میشه تا لینک بده ...( فک کنم توضیحات کامل وساده بود ... اگه نتونستی بگو تا تصویری توضیح بدم ...)
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
احسان چند روزیه مارو به فیض تگمل نمیروسونی مردک
اخبار متنوع و تحلیل های به روز تورو نمیبینم
بیا خودتو گوز یعنی لوس نکن![]()
کسی هم نیست دیگه ...باور کن فقط منو خودت موندیم ...
![]()
بعدشم من با اینهمه مشغله هر روز چند دقیقه وقت میزارم تا چراغ اینجا روشن بمونه آخرشم میشه این ... حالا گفتن نداره من تو 24 ساعت فقط 5 ساعت میخوابم ... ترجمه و رساله حسابی وقتمو گرفته تا آخر شب ...
ولی انرژی میزارم میام اینجا تا چراغش روشن بمونه با همین سه چار تا کاربر ...
و باز هم ولی خدایی تحلیل های من رو باهاش حال کنین ...بالای 90 درصد دقیق ...
حالا هی برین شبکه اینترپشمال و گی بی سی و ناله ی عمریکا نگاه کنین با تحلیل های ت .می تخیلی ...
![]()
در حال حاضر 359 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 359 مهمان ها)