من از قیدیم تا حالا از افیونی خوشم می اومد ... مَردی افیونی ...
من از قیدیم تا حالا از افیونی خوشم می اومد ... مَردی افیونی ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
من از چند سال پیش همیشه گفتم تا فرگوسن زنده باشه این تیم نتیجه نمگیره ( بازم همه گفتن این چه حرفیه ...) جمله قشنگی نیست ولی حقیقت تلخه ... تو انگلیس رسانه قدرت عجیبی داره میتونه یه تیم رو نابود کنه ... فرگوسن هم به کمک نوچه هاش نویل و فردیناند و اسکولز با همراهی روی کین و کرگر تا تیم میره جون بگیره با یه مساوی جوری تحلیل میکنن تا تیم به حاشیه بره ... مخاطب که نتایج این سالها رو دیده تو ذهنش اعتمادی به تیم و نتایج خوبش نداره و با یه مساوی ناامید میشه ... اونوقت تیم مافیایی رسانه ای تیر خلاص رو میزنه و حاشیه ها شروع میشه و سرمربی اخراج ... شیوه نخ نما که هنوزم تو انگلیس نتیجه میده و فرگوسن استفاده میکنه ...
نمونه وطنی علی پروین که اونم اوایل دوست نداشت تیمش نتیجه بگیره با همین ترفند روزنامه و رسانه حاشیه درست میکرد ولی فشار هوادار رو که دید و البته فراموشکاری ما ایرانیا دلیل مهمی بود که دست برداره و بچسبه به حکومت ... الان هم که نوچه هاش رو جمع کرده دور خودش تیم و شرکت پیشکسوتان لنگی تشکیل داده ماهی یه میلیون تومن بهشون میده تا قدرتش رو حفظ کنه ...
تو بسکت نوین و امروزی بازیکن پست 5 سنتر باید 3 بزنه وگرنه به درد نمیخوره ...! حالا تو ایران سنتر رو میزارن زیر سبد نگهبانی بده ... ومبی با دو و بیست قد 3 میزنه ...
این تفکرات پوسیده و نخ نما باعث این حال و روز بسکت ما شده ...
نامردا تو این شلوغی اینو برام فرستادن ...
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تنها فیلم هایی که وسطش خوابم نمیره فیلم های جمشید خان آریا ... چه اسمی هم داره ویرانگــــــــــر ... امشب قیامتی به پا خواهم کرد همه جا رو ویران میکنم ...
همزمانی اینا اتفاقی نیست ...! پروژه نابودی کامل موسیقی کلید خورده ...
در حال حاضر 51 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 51 مهمان ها)