نوشته اصلی توسط HO33E!N نمیدونم چه جوریه قیمتا ولی طرف رشتش انسانیه بیشتر کارش گوش دادن به وویس و دیدن فیلم و نت هستش ولنتاین میخوای بگیری؟؟ وویس و نت رُ که همه ساپورت میکنن! دوربینم یه چی در حدی بخوای میشه پیدا کرد! قیمت اونی که تو میخوای کفش از 700 800 اینا بگیر به بالا دیگه!
نوشته اصلی توسط Herzeleid ولنتاین میخوای بگیری؟؟ وویس و نت رُ که همه ساپورت میکنن! دوربینم یه چی در حدی بخوای میشه پیدا کرد! قیمت اونی که تو میخوای کفش از 700 800 اینا بگیر به بالا دیگه! استاد به قیافه ی من میاد ای صوبتا؟ تا 1.200 1.300 مثلا
ویرایش توسط HO33E!N : 02-04-2015 در ساعت 12:54 AM
نوشته اصلی توسط sweetdream من با ژاکت موافق نیستم، فقط لولای شکسته لولا عالیه! شاید خاص ترین اهنگ محسن...
نوشته اصلی توسط Herzeleid لولا عالیه! شاید خاص ترین اهنگ محسن... دقیقا، این خاص بودن عالیه به هر کسی که سرش به تنش بیرزه و بخوام چاوشی رو معرفی کنم با لولا معرفیش میکنم
نوشته اصلی توسط HO33E!N استاد به قیافه ی من میای صوبتا؟ تا 1.200 1.300 مثلا میرفت سمت 1.5 اینا انتخابای بهتری میشد داشت! حالا من یه نگاه میکنم چیزی چشممُ گرفت خبرت میکنم
لولا شده به فراموشي مثل يك در...
نوشته اصلی توسط Herzeleid میرفت سمت 1.5 اینا انتخابای بهتری میشد داشت! حالا من یه نگاه میکنم چیزی چشممُ گرفت خبرت میکنم
نوشته اصلی توسط sweetdream دقیقا، این خاص بودن عالیه به هر کسی که سرش به تنش بیرزه و بخوام چاوشی رو معرفی کنم با لولا معرفیش میکنم همون دیگه@ به همه نمیشه معرفی کرد...و الا پتانسیل ایجاد تنفرم داره! |:
نوشته اصلی توسط sweetdream منظورم انجوری میموند کارهای ژاکت نیست فقط لولای شکسته، این بود زندگی همین 2 تا هم خیلیا پس زدن...! بیش از اینم فکر نکنم جذابیتی داشته باشه
نوشته اصلی توسط Herzeleid همون دیگه@ به همه نمیشه معرفی کرد...و الا پتانسیل ایجاد تنفرم داره! |: اونی که متنفر بشه همون بهتر که بشه (چی گفتم!!!)
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 388 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 388 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن