این کاسه لبریز شد ...
ما بریم بیرون ...
فعلا دوستان
انبار باروتی ،ولی خیسی
خیسی، ولی انبار باروتی
می خواهی و آتش نمی گیری
[ کبریت های خیس در قوطی]
از عشق خود که مخفی اش کردی
از دوستان دشمن ات ، لوطی!
داش آکل در کتف خنجر باش
داش آکل تنهایی و طوطی
در جان من چیزی ست مرجانه!
انبار باروت پس از جنگم
در چاه مسجد خالی ام کردند
پیراهنت بودم، برادرهام
دور از پدر خون مالی ام کردند
افتاده بودم از دهان عشق
شام یخ یخچالی ام کردند
پرت و پلای گیسویت را، شب
زیر شکنجه حالی ام کردند
بعدن به من گفتند دیوانه!
ابروی نستعلیق را نشکن
خطی بکش این چشم کوفی را
ای اسم اعظم! با سر مویت
بازی بده شیخ حروفی را
کبریت و بنزینی فراهم کن
آتش بزن دستار صوفی را
یادم بده ای عشق بی منطق
این چشم های فیلسوفی را
در خیمه ی خیام یا خانه
با بوسه ی توی اتوبوس ات
در جاده ی تبریز و قم از تو
از کشف نزدیکی به نزدیکی
و حس و حال دور و گم از تو
از مستی و تنهایی و الکل
با تارمویت - یک صدم- از تو
خون می شوی در چشم های من
و اشک های در سرم از تو
چالم بکن در چاله و چانه
می خواهم و خوابم نمی گیرد
قلب یخ و بغض خفه در من
شب گریه زیر ملحفه در من
عشق و جنون و فلسفه در من
می خوابم و آرام ، می گیرد
قلبی شکسته یکدفه در من
روح منی، سلانه سلانه...
شهرام میرزایی
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
معاون نظارت و اعمال مقررات رگولاتوري از رتبهبندي اپراتورهاي ارايهدهنده اينترنت پرسرعت (adsl) در سه ماهه سوم سال خبر داد.
غلامرضا داداشزاده با اشاره به اينكه ارزيابي اين دوره اپراتورها در كنار ساير شاخصها با تمركز بر نظرسنجي از كاربران انجام شده گفت: در اين رتبهبندي آريا رسانه تدبير (شاتل) رتبه اول، پارسان لين ارتباطات (پارس آنلاين) و انتقال دادههاي آسياتك به طور مشترك رتبه دوم، داده گستر عصر نوين و نداگستر صبا به ترتيب رتبه سوم و چهارم، عصر انتقال دادهها و پيشگامان توسعه ارتباطات به طور مشترك رتبه پنجم، مخابرات ايران رتبه ششم و شركتهاي دادهپردازي فنآوا و انتقال دادههاي رهام داتك به طور مشترك رتبه هفتم را كسب كردند.
وي در باره تفاوت نتايج اين دوره از ارزيابيها با دورههاي قبلي عنوان كرد: تلاش اپراتورها در ايجاد سامانههاي سنجش سرعت و كيفيت سرعت اينترنت، شفافسازي ميزان استفاده از سرويس و زمان هاي اتصال براي مشتركين و همچنين اجراي مصوبات كميسيون تنظيم مقررات ارتباطات از جمله دلايل ارتقاي جايگاه برخي اپراتورها نسبت به نتايج ارزيابي دورههاي قبلي است.
سایت خبری شیعه آنلاین در اعتراض به وضعیت بدحجابی در کشور سایت خود را به طور موقت تعطیل کرد.
سلام اقای عباسی ضمن تشکر از سایت عالی شما سوالی از محضرتان داشتم
در چند سایت خبری خواندم که محسن چاوشی به زودی از کشور خواهد رفت و وکیل ایشان در حال ردیف نمودن امور اقامتی است اگر این خبر صحیح باشد نشان میدهد محسن کمی نامرد است که مخاطبان خود را تنها می گذارد و میرود حال انکه همین مخاطبان اند که به یک هنرمند ابرو واعتبار میبخشند
دیگر هیچکس قابل اعتماد نیست به خدا ما طرفدار پر و پا قرص محسن هستیم
سلامت و موفق باشید.
در حال حاضر 110 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 110 مهمان ها)