عباس زاده قد تادئو هم نیست ؟
درخشان کس مغز چرا نوروزی رو از لیست پرسپولیس کنار گذاشت این عنو اورد ؟
عباس زاده قد تادئو هم نیست ؟
درخشان کس مغز چرا نوروزی رو از لیست پرسپولیس کنار گذاشت این عنو اورد ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
زیادی خندیدید
بخوانید و از هر کسی بت نسازید.
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــ
تاریخ طبری / ج 2 / 252 :
سپس پیامبر ، سعد ابن زید انصاری از برادران بنی عبد الاشهل را به همراه زنان و کودکان اسیر بنی قریظه برگزید و به نجد فرستاد تا بوسیله فروش آنان اسحله و اسب بیاورد .
ـــــــــــــــــــــــــ ـــــــــــ
مسلم الانصاری گفت که رسول الله مرا بر اسیران بنی قریظه گماشت، پس نگاه به آلت تناسلی نوجوانان پسر میکردم، اگر میدیدم که مویی بر آلتش روئید گردنش را میزدم و اگر نروئید بود جزء غنایم جنگی گماشته .(مجمع الزوائد / الهیثمی / جلد 6 / صفحه 141- اعیان الشیعه / محسن الامین / جلد 3 / صفحه 303)
این بازیکن جدید اسگل ما هم زد وسط زاویه نداد
ریده با این خریداش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
Hero Enter
Viva Real Madrid
تو این چند روزی که نبودم بالاخره البوم بانو اومد بسیار خوب شده
البته نه به صورت قانونی!!!!!!!!!!!!!!!!! توسط یه اسراییلی دزدیده شده و لو رفته
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
آلبوم بعدیتان در چه سبكی منتشر میشود؟
تكلیف آلبوم بعدی هنوز مشخص نیست. دو آلبوم دارم كه یكی از آنها موسیقی الكترونیك محض خواهد بود كه اگر بتوانم با خودم كنار بیایم این آلبوم زودتر منتشر خواهد شد. اگر از انتشار این آلبوم صرفنظر كنم، حدود دو یا سه سال زمان میبرد كه آلبوم جدیدم با سبك غالبا كلاسیك آماده انتشار شود.
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]برادر چقدر عکس میزاری دهن اعتبارمونو سرویس کردی
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 79 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 79 مهمان ها)