نوشته اصلی توسط Rasool24 عجب مخ تعطیلی بوده طرف ! ps4 داشته ورداشته بازی ps3 ریخته مخش تعطیل نبوده ps4 یه سری از بازیهای ps3 از طریق ign میاره این بابا از اون بازیهای که پشتیبانی نمیکرده ورداشته خودش زوری چپونده اون تو
نوشته اصلی توسط yaran مخش تعطیل نبوده ps4 یه سری از بازیهای ps3 از طریق ign میاره این بابا از اون بازیهای که پشتیبانی نمیکرده ورداشته خودش زوری چپونده اون تو چاره ای نیست ! باید 300 تومن رو بسلفه
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط yaran مخش تعطیل نبوده ps4 یه سری از بازیهای ps3 از طریق ign میاره این بابا از اون بازیهای که پشتیبانی نمیکرده ورداشته خودش زوری چپونده اون تو درسته که آدم تو محدودیت ها ستاره میشه ولی ایشون در این مورد ریدن .... با تشکر از برنامه خوبتون
هیچکی مثل موسیقی آدم رو درک نمیکنه..هیچکی
نوشته اصلی توسط yaran بابا این همسایمون دو هفتس گرفته کوسخول برداشته سر خود بازی تبدیلی ps3 ریخته به فاک رفته رفته بیرون گفتن 300 میگیرن درست میکنند از دوستان اگر کسی بلده راهنمایی کنه اجرتون با خودم بذار فردا یه آمار بگیرم ، اگه راهی پیدا کردم خبرت میکنم
نوشته اصلی توسط Peyman درسته که آدم تو محدودیت ها ستاره میشه ولی ایشون در این مورد ریدن .... با تشکر از برنامه خوبتون
دانلود آهنگ جدید مجتبی کبیری به نام پرسپولیس
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دانلود آهنگ جدید مجتبی کبیری به نام پرسپولیس هنوز زندست ؟؟؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH دانلود آهنگ جدید مجتبی کبیری به نام پرسپولیس او مای گاد ! کمای بِی بِی ! استاد کبیری هم آهنگ خونده ؟؟ شک ندارم شاهکا ماندگاری هست
نوشته اصلی توسط Peyman بذار فردا یه آمار بگیرم ، اگه راهی پیدا کردم خبرت میکنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 443 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن