رسایی: مردم اگر هزینهای میدهند، برای استقلالشان است
فکر کنم منظورش الودگی اهوازه
رسایی: مردم اگر هزینهای میدهند، برای استقلالشان است
فکر کنم منظورش الودگی اهوازه
پروردگارا ما را از دست پیروانت نجات بده
نوربخش با اشاره به وضعیت موسیقی امروز گفت: باید در اینجا بگویم که موسیقی ما به کدام سمت میرود. چرا هر موسیقی بیهویتی در جامعه ما عرضه میشود و میتواند برای خود مخاطب جلب کند. آیا رسانههای ما وظیفهای ندارند؟ همه باید این مطلب را به خودمان گوشزد کنیم. این موسیقی که به وفور هم اجرا میشود، آیا موسیقی خوب است؟ آیا این خوانندگانی که هر روز یک اسم جدید از آنها میشنویم، همه تخصص دارند؟ چطور یک شبه خواننده میشوند؟و چرا مردم ما سهلپذیر شدهاند؟ باید به جامعه «شکی» بدهیم که بیدار شود. امروز سمت و سوی خوبی برای موسیقی نمیبینیم و داریم دچار انحطاط میشویم. ابتذال دارد دامنگیر همه میشود.
مدیرعامل خانه موسیقی گفت: تنگناهایی که امروز برای موسیقی پیش میآید، برای همه نگران کننده است. این حجم لغو برنامههای کنسرت و هجمهای که بر علیه بانوان فعال موسیقی پیش آمده برای ما خسارتبار و دلهرهآور است. نیمی از جامعهی موسیقی ما بانوان هستند و این جفا است به موسیقی و بانوان که در عرصهی نوازندگی هم بخواهند، مانع بشوند که هنرمندان زن نتوانند، کار خودشان را انجام بدهند. در این راستا بیانیهای از سوی اهالی موسیقی در دست تهیه است که بزودی منتشر خواهد شد و به مطالبی پرداخته خواهد شد.
مهمون اومد
من سوختم اما درونم، یک لحظه خاموشت نکردم
یک عمر مرُدم هر دقیقه، از بس فراموشت نکردم
دوستت دارمها اه چه کوتاهند ...
با من بدی کردی ولی مــــــــــــــــــــــــ ـن با تو بد نیستم
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 373 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 372 مهمان ها)