نوشته اصلی توسط mahdi هلو کارمند پتروشیمی لاشیا اینهمه خوندیم رفتیم سرجلسه یه هفته هم نمیخواست بخونی وایه این کنکور تخیلیشون رودست خوردیم ناجور اينجوري بدتره اتفاقا الآن همه شانس ِ قبولي دارن كارمند ِ پتروشيمي كجا بود رد شدم رفت
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! اينجوري بدتره اتفاقا الآن همه شانس ِ قبولي دارن كارمند ِ پتروشيمي كجا بود رد شدم رفت خب درد منم همینه که به ضرر من شد اگه سخت ترین کنکور تموم سالهای ارشد بود تهران رو راحت میاوردم سوختم ناجوراینطوری رسما به فنا رفتیم چرا رد ؟
هرکه او بیدارتر پر دردتر....
گل سوم پیکه
تو دعا کن منقرض نشیم
نوشته اصلی توسط mahdi خب درد منم همینه که به ضرر من شد اگه سخت ترین کنکور تموم سالهای ارشد بود تهران رو راحت میاوردم سوختم ناجوراینطوری رسما به فنا رفتیم چرا رد ؟ حالا شايد قبول شدي انشاءالله قبول ميشي چميدونم. بيشتر كسايي كه باباشون تو پتروشيمي كار ميكردن رو قبول كردن فقط سي تومن پول گرفتن از ما
پنالتی
نوشته اصلی توسط A M I R اگه حساب کنی بیشترین جنگ کشته و ... بر اثر دین و مذهبه و تو تمام کشورهایی که دین حکومت می کنه یا کشور عقب موندست یا درگیر جنگ های داخلی و فرقه ای ه ...
نوشته اصلی توسط A M I R پس چرا زنده ای باع ! دست کم گرفتی منو ؟؟ من 85 تا جون دارم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
خاک بر سرش
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! حالا شايد قبول شدي انشاءالله قبول ميشي چميدونم. بيشتر كسايي كه باباشون تو پتروشيمي كار ميكردن رو قبول كردن فقط سي تومن پول گرفتن از ما شاید تو روحت روال عادیشو طی کرده دیوثا گندشو درآوردن ، کار آزاد نمیتونی بزنی؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 465 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 465 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن