شب خوش میلاد
city of women هم فک کنم نیم نمره های زیادی داره یه تیکه دیدم دختره 200 کیلو گیر داده به یارو بیا فلان ننه دختره شبیه این جادوگرای کارتونا میاد با دمپایی می افته دنبال دختره
اثبات نه و ثبات.....اونم تو لیگ چزیره همه بحث ما این بود ناسلامتی
من کاری ندارم با درخشش رونالدو تو من یو اره عالی بوده ولی میگم لالیگا خیلی به پیشرفتش کمک کرده و شاید اگر الانم من یو بود 2 تا توپ طلا کمتر داشت
نصف گلاس استاریج رو حرکتا دو نفرشون با سوارز بود...لیورپول بدون سوارز و با سوارز تفاوتش رُ من به وضوح دیدم
مهاجم تموم کننده یکی مثل کوستا! ولی مهاجمینی مثل اگوئرو میشه مثل رونالدو کبیر و سوارز یه چیزی بین این هاست...بیشتر در خدمت تیمه به نظرم!
سوارز پارسال یک فرم استثنایی ا یه بازیکن بود که شاید هر چند سال یه باز تکرار بشه
حسین یکبار دیگه خیلی یهویی از بجث خارج شد
چون رونی و برباتف و توز اینا 2 تا مهاجم الکس بودن... همش داشت پشت مهاجم یا هافبک کناری بازی میکرد.
تو رئال تقریبا 3 تا مهاجم.. درسته مهاجم نوک نیست اما کلا اون جلو داره بازی میکنهقبول دارم پرفشاره.. اما بیشترین سختی لیگ انگلیس اینه که تیمای قویش زیاده.. و خیلی نزدیکن به هم.. وگرنه از این گلای مسخره تو انگیلیسم کم نیستهی سانتر میکنن چپ و راست
این سامایی که میگی سن ندارن.. بزار چند سال بشه بعد...
ی جوری میگی انگار مسی و رونالدو از روز اول نفر اول تیم بودن از زیر خودشونو بالا کشیدن دیگه... خودشون باید شوت کنن مسی و رونالدو رو بیرون.. نه اینکه اونارو بندازن بیرون که اینا بیان
اکبر این سریال بتر کال ساول دیدی چیزی؟؟؟
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 456 مهمان ها)