در واقع 7 تیم اول
Hero Enter
Viva Real Madrid
ابی خانه سرخ
...............................
من سرباز قماری بودم که آس و شاه نشون داشت
..........................
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
به گزارش سایت SkySports، آرسن ونگر از سال 1996 سرمربی آرسنال است و توانسته 5 جام حذفی و 3 قهرمانی لیگ برتر را کسب کند. بیشتر از این او توانسته تیم آرسنال را از ورزشگاه کوچک هایبری به استادیوم امارات انتقال دهد. با وجود انتقادات زیادی که از ونگر در سال های اخیر بوده کادر مدیریت باشگاه آرسنال به او وفادار بوده است. ژوزه مورینیو که در گذشته چند درگیری با سرمربی فرانسوی داشته می گوید تیم آرسنال در مرحله ای قرار دارد که ونگر باید از شرایط لذت ببرد و زودتر جام دیگری با این تیم کسب کند. سرمربی پرتغالی در مورد ونگر می گوید: "او یک شغل رویایی دارد که همه ما می خواهیم داشته باشیم. فکر می کنم هر سرمربی داشته باد سال ها در یک تیم بماند، بخرد، بفروشد، تیم را از نو بسازد و آماده کسب موفقیت شود. بردن جام های متعدد در یک بازه زمانی باعث شده او اعتباری کسب کند که لیاقتش را دارد. او یک سرمربی فوق العاده است و در موقعیت عالی قرار دارد تا موفقیت کسب کند. وقتی به آنها و ترکیب و بازیکنانشان نگاه می کنم می گویم که آنها باید حتما ببرند.
این حرفا از مورینیو بعیده
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 106 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 106 مهمان ها)