نوشته اصلی توسط Unforgiven خب پس چترومش نکن من اعتراض میکنم با خنده نوشتی که چی ببخشید که پا برهنه میام وسط ولی ما خودمون رو بکشیم هم فکر نمیکنم مدیر کاری بکنه!!
رونالدو بدشانس ترین بازیکن جهان!!!!
نوشته اصلی توسط Unforgiven خب پس چترومش نکن من اعتراض میکنم با خنده نوشتی که چی همینه که هست . باید ساخت . وقتی نمیخواد پول خرج بکنه ، چه کار میشه کرد ؟ بریم بریزیم سرش ؟ چت روم ؟ فقط من پست بدم میشه چت روم
نوشته اصلی توسط shahin-ronaldo ببخشید که پا برهنه میام وسط ولی ما خودمون رو بکشیم هم فکر نمیکنم مدیر کاری بکنه!! میدونم ولی خب یه غریبه میاد ببینه بذارین یه حرکت اعتراضی ببینه نه دلقک بازی و مسخرگی
نوشته اصلی توسط Unforgiven میدونم ولی خب یه غریبه میاد ببینه بذارین یه حرکت اعتراضی ببینه نه دلقک بازی و مسخرگی باشه
نوشته اصلی توسط Unforgiven میدونم ولی خب یه غریبه میاد ببینه بذارین یه حرکت اعتراضی ببینه نه دلقک بازی و مسخرگی باشه اصلا من دلقک
نوشته اصلی توسط ehsan1361 همینه که هست . باید ساخت . وقتی نمیخواد پول خرج بکنه ، چه کار میشه کرد ؟ بریم بریزیم سرش ؟ چت روم ؟ فقط من پست بدم میشه چت روم اون 2 تا پستتو پاک کن که الان دادی دیگه هم پست نده توی تاپیکم پاشو بریم چت روم فوتبال بترکونیم 1-2-3
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باشه اصلا من دلقک چه بر خورد بهش!!
بزرگمهر حسین پور محسن عسگری
نوشته اصلی توسط ehsan1361 باشه اصلا من دلقک قهر نکن
نوشته اصلی توسط Unforgiven اون 2 تا پستتو پاک کن که الان دادی دیگه هم پست نده توی تاپیکم پاشو بریم چت روم فوتبال بترکونیم 1-2-3 چشم قربان اعتراف میکنم تا حالا اینقدر به رئیسم چشم قربان نگفته بودم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 304 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 304 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن