نوشته اصلی توسط ehsan1361 چشم قربان اعتراف میکنم تا حالا اینقدر به رئیسم چشم قربان نگفته بودم دهنت یه لحظه فک کردم قهر کردی رفت
نوشته اصلی توسط Unforgiven دهنت یه لحظه فک کردم قهر کردی رفت من و قهر عمرا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من و قهر عمرا ای جانم برام گردنبند میخری
نوشته اصلی توسط Unforgiven ای جانم برام گردنبند میخری داغ دل منو تازه نکن از این پولا زیاد خرج کردم تو این 10 سال الان مثل خر پشیمونم
نوشته اصلی توسط A M I R تایپیکتونو بالا بیارید برینین بش اگه درس نکنه تا فردا یه کاری میکنم بفهمه چی به چیه ما این کسخلای دوزاری رو گنده کردیم دمت گرم مدير به تو ميگنا
نوشته اصلی توسط ehsan1361 داغ دل منو تازه نکن از این پولا زیاد خرج کردم تو این 10 سال الان مثل خر پشیمونم هر چی گرگدختره افتاده توی تور تو
نوشته اصلی توسط Unforgiven هر چی گرگدختره افتاده توی تور تو نه اتفاقا دختر خوبی بود واسه همین واسش خریدم . 40 تومن سال 82 ، 120 تومن الانه کسی حاضر میشه الان همچین پولی رو خرج کنه ؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 نه اتفاقا دختر خوبی بود واسه همین واسش خریدم . 40 تومن سال 82 ، 120 تومن الانه کسی حاضر میشه الان همچین پولی رو خرج کنه ؟ اونم يه روزي بوده براي خودش تو اون لحظه شاد بودي پس به شادي ازش ياد كن
نوشته اصلی توسط tandis_m اونم يه روزي بوده براي خودش تو اون لحظه شاد بودي پس به شادي ازش ياد كن به شادی ازش یاد میکنم گفتم که از این پول ها زیاد خرج کردم و الان پشیمونم واسه اینکه اگه جمع کرده بودم الان حالش رو میبردم
نوشته اصلی توسط ehsan1361 به شادی ازش یاد میکنم گفتم که از این پول ها زیاد خرج کردم و الان پشیمونم واسه اینکه اگه جمع کرده بودم الان حالش رو میبردم اون موقع هم حالشو بردي ديگه
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 82 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 82 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن