مهندسی شبکه
مهندسی شبکه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
میخوان تکمیلی ببرنمون یه بخش تولیدی رفیقم از فک و فامیل نسخه گرفته قرص بلند کنه
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
چی جلب نمیدونستم اینو
البته فکر کنم مهندسی مالی یکی از گرایشای ارشد مهندسی صنایع باشه
ولی گفتم که رشته خوبیه! امروز بازار کارشم خیلی بهتر از خیلی مهندسیاست
خوش به حالتون ما که عملا هیچی! با باید بیگاری بدیم به خاطر یه حقوق ناچیز که من ادمش نیستم یا باید پول کلان داشته باشیم واسه کار که باز ما نداریم
در حال حاضر 456 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 455 مهمان ها)