نوشته اصلی توسط ehsan1361 ای شکمو وزنت چقده ؟ 96
نوشته اصلی توسط Unforgiven 96 قد ؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven من واسه هیچکس کادو نخریدم خوبه ديگه وگرنه مثل احسان الان افسوس ميخوردي
نوشته اصلی توسط ehsan1361 قد ؟ 191 حداقل 5 کیلو چربی خالص نهفته در شکم دارم
نوشته اصلی توسط tandis_m خوبه ديگه وگرنه مثل احسان الان افسوس ميخوردي افسوس من به خاطر اینه که اون همه پول رو میتونستم پس انداز کنم واسه الان وگرنه حالشم بردم دیگه
نوشته اصلی توسط tandis_m خوبه ديگه وگرنه مثل احسان الان افسوس ميخوردي کادوهایی که گرفتی تعریف کن چن تا دوس پسر داشتی هان؟
نوشته اصلی توسط Unforgiven البته پول کباب کم ندادم بیشتز اضافه وزنم بخاطر همون کباباس خوش بحالشون همچينم بد نگذشته . من الان كباب ميخوام
نوشته اصلی توسط Unforgiven 191 حداقل 5 کیلو چربی خالص نهفته در شکم دارم 14 کیلو اضافه داری من هم سن و سال تو بودم با 180 سانت قد به فکر زدن اسلم دانک تو بسکت بودم
نوشته اصلی توسط tandis_m خوش بحالشون همچينم بد نگذشته . من الان كباب ميخوام میرفتیم ترنج طلایی سقالکسار پرسی 40 تومن هر پرس 1 سیخ کوبیده بعلاوه 2 سیخ فیله بعلاوه مخلفات شمالی مثل اشبل و ماست دراری و گردو و ...
نوشته اصلی توسط Unforgiven کادوهایی که گرفتی تعریف کن چن تا دوس پسر داشتی هان؟ متولدین اون زمان اگه دوست پسر داشتن ، به رگبار میبستن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 43 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 43 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن