بس که کسخولیم دیگه
تا یه فصل تیم نتیجه نمیگیره میگیم تفکرات مربی فدیمی شده اینجوری باشه ونگر و فرگوسن و انجلوتی 10 سال پیش از فوتبال میرفتن کنار چون تفکراتشون قدیمی شده
من اصلا تا حالا انتی اردشیر نبودم که الان بگم خوشم میاد ازش همیشه گفتم اینو علی پروین اگه 20 سالم مربیگری پرسپولیس و استفلالو کنن کمه ولی چند ساله قلعه نویی ترسو شده
من تازه تو دعوا با کدونام به حسین هم گفتم که قلعه نویی راست میگه وقتی کدونام موز بودش قلعه نویی با استقلال قهرمان شده بود حالا اومده گوه خوری میکنه ؟
Hero Enter
Viva Real Madrid
نه اینکه استقلال کم بازیکن داشت
نصف بازیکناتون نیم فصل رفتن تیمای دیگهاز بس بازیکن داشت.. قلعه نوعی به ایمان مبعلی همون اول فصل اجازه داد بره ی تیم دیگه
نصف اون بازیکنا رو علی دایی بهشون شخصیت داد وگرنه اول فصل کسی حسابشون نمیکرد... امثال عالیشاه و عباس زاده و کفشگری و ....
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 439 مهمان ها)