[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
«من بارها در صفحات رسمی و شخصیام اعلام کردهام در شبکه مجازی «لاین» حضور ندارم
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
⌘ ℳᴇʜʀᴅᴀᴅ ⊞ ՏᴀH̶ ᴇß ⌘
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] ⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]⊞ [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
فک کنم کارای جدید باشه، 16 ترک بود آلبومش ولی اونی که منتشر شد تو ایران 8 ترک داشت
این خواننده گفت: «ناگفته» نخستین آلبوم موسیقی در تاریخ خاورمیانه به شمار میرود که توانسته دو بار در صدر آثار کلاسیک موسیقی جهان قرار گیرد. این آلبوم همانطور که اشاره کردم، برای اولین بار توسط بزرگترین کمپانی موسیقی جهان، یعنی کمپانی سونی منتشر و روانه بازار جهانی شده است که در ایران با همکاری بسیار خوب موسسه ایرانگام به زودی منتشر خواهد شد و ما میتوانیم رسما کار خود را با این آلبوم در کشور آغاز کنیم.
این البومش تو ایتونز اومد امیر زد 57 دقیقس میگه قبلا 22 مین منتشر شده تو ایران من سی دیشو دیدم
حالا قسمت دومشو میخواد بده بیرون کی رفته اون 22 دقیقه رو خریده :)
در حال حاضر 422 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 421 مهمان ها)