رسول بیخیال انقد دختر خوشگل زیاد شده من میترسم برم خیابون فردا یکی دیگه ایشالا
نوشته اصلی توسط A M I R چرا شهادت دو تا دختر مساوی یه مرده ؟؟ این نشون میده دین آسمانی اسلام این مسئله که دختران عقل ناقصی دارن رو هزاران سال قبل پیش بینی کرده و هنو بعضی ادم ابله به این دین اعتقاد ندارن جون هر کی دوست داری بیخیالش شو
نوشته اصلی توسط asc رسول بیخیال انقد دختر خوشگل زیاد شده من میترسم برم خیابون فردا یکی دیگه ایشالا من گُه بخورم دیگه همچین غلطی کنم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط ehsan1361 توماس تو عمرش دوس دختر نداشته حالا دیتر رو میگفتی یه چیزی ، خدای دختر بازیه 60 سالشه دست بر نمیداره همذات پنداری میکنی پس
نوشته اصلی توسط asc یه لحظه فک کردم نوشتی میرم مکارم عمو رو یادت رفت میرم عمو مکارم
نوشته اصلی توسط [M)SBH)] لامصب زنگ بزن برا جراحی بینی .. تا 15 روز بعد عید اصا جا ندارن .. یه بینی ناقابل 6 تومن :|
نوشته اصلی توسط Rasool24 بهش گفتم میدونم ایجا جای مناسبی نیست اگه اجازه بدید بریم یه کافی شاپ خوب نمیدونم.. شاید با یکی هست یا هرچی.. زیاد سخت نگیر
نوشته اصلی توسط MaMaTiR همذات پنداری میکنی پس خیر
نوشته اصلی توسط Rasool24 من گُه بخورم دیگه همچین غلطی کنم بیخیال باو دفه بعد ازهمون اول برو پیش سجاد راه وچاهشو نشونت بده
نوشته اصلی توسط ehsan1361 خیر ممه دوست
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 397 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 396 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن