نوشته اصلی توسط Herzeleid قضیه چیه من الان تو حال خودم نیستم بعد از بازی مفصل صخبت میکنیم حالا بچه شکست عشقی خورد اره حالا برو بعدا بیا نیمه اولو که بردین
نوشته اصلی توسط Rmin بچه شکست عشقی خورد اره حالا برو بعدا بیا نیمه اولو که بردین ای باب ای بابا! گند زد؟؟ |:
نوشته اصلی توسط Herzeleid بابا اون طور که من فهمیدم اصن بدبخت حرفی از دوستی نزده! گفته میشه جند دقیقه وقتتون رُ بگیرم گفته نه بفرمایید بیرون... البته تند رفته انگار |: خو امین جان چند دقیقه وقنتنو بگیرم واسه یه دختر یعنی پیشنهاد دوستی دیگه..اگه قبول میکرد دختر با شخصیتی نبود اصلا قبول داری؟
نوشته اصلی توسط mali68 گفتم بذار جا دختره..نه یه پسر که اها از اون زاویه ؟ دیگه بالاخره از یه جایی باید شروع کرد ...
نوشته اصلی توسط Herzeleid ای باب ای بابا! گند زد؟؟ |: ناراحت بود دیگه ... پیش میاد ولی خب
نوشته اصلی توسط mali68 خو امین جان چند دقیقه وقنتنو بگیرم واسه یه دختر یعنی پیشنهاد دوستی دیگه..اگه قبول میکرد دختر با شخصیتی نبود اصلا قبول داری؟ :| اونوریا همه بی شخصیتن لابد :|
نوشته اصلی توسط mali68 خو امین جان چند دقیقه وقنتنو بگیرم واسه یه دختر یعنی پیشنهاد دوستی دیگه..اگه قبول میکرد دختر با شخصیتی نبود اصلا قبول داری؟ من باید ازش بپرسم دقیقا چی گفته اگر یهو این طور گفته اره! خوب نگفته اخه ادم میگه کافی شاپ همون لحظه اول |:|:|: حالا بعدا صحبت میکنیم
نوشته اصلی توسط mali68 یهو رفته تو گفته میشه وقتتو بگیرم یه چیزی بخوریم...یعنی اگه قد بال پشه دخترارو بشناسن این پسرا احتمالا بد موقع رفته دختره گشنش نبوده نوشته اصلی توسط asc 100 صفحه در این مورد بحث شده من نبودم چند روز البته پشت در مونده بودم
نوشته اصلی توسط Rmin :| اونوریا همه بی شخصیتن لابد :| اینجا ایرانه..باید ناز دخترارو کشید..بله...
اخ اخ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 466 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 465 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن