نوشته اصلی توسط Milad داشتیم طرف شکست عشقی خورده باشه معتاد شده باشه ما اینجوری نیستیم ! 1 دقیقه به احترامش سکوت می کنم میریم سراغ مورد بعدی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Milad نه تو خونه که هستم با لب تاب میام دیگه بیرونه خونه هم که هیچوقت نیستم مثل منی خب! ولی خب واسه همون اندک زمانی بیرون + وفتایی که تو خونه دراز کشیدی و حال نداری لپتاپو باز کنی بخوای فیس یا توییتر بری اگر باشه خوب است
نوشته اصلی توسط Milad فقط واسه اینستاگرام از نرم افزار 6tag استفاده میکنم که همه پیج ها رو باز میکنه اینستا مگر فیلتره؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid مثل منی خب! ولی خب واسه همون اندک زمانی بیرون + وفتایی که تو خونه دراز کشیدی و حال نداری لپتاپو باز کنی بخوای فیس یا توییتر بری اگر باشه خوب است آره مسئله اینه که من توییتر و فیس نمیرم ولی یه نرم افزار داداشم نصبیده اسمش xpressبود اگه اشتب نکنم
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Rasool24 ما اینجوری نیستیم ! 1 دقیقه به احترامش سکوت می کنم میریم سراغ مورد بعدی دیدیم حال دیشبتُ
نوشته اصلی توسط Herzeleid اینستا مگر فیلتره؟؟ گویا یه سری پیجاش هست
نوشته اصلی توسط Rasool24 فعلا که ریدیم داداش بدجور ما بیشتر
نوشته اصلی توسط Rasool24 ما اینجوری نیستیم ! 1 دقیقه به احترامش سکوت می کنم میریم سراغ مورد بعدی همجنسگرایی دیگه این مشکلاتو نداره
نوشته اصلی توسط Milad فصل اول تمام فصل دوم رو گذاشتم دل واسه فردا دیدی ابول یارو رو برید
نوشته اصلی توسط Herzeleid دیدیم حال دیشبتُ دیشب که اوضام خیلی وخیم بود ! باز امروز یه امید هایی در دلم ایجاد شد
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 458 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 458 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن