نوشته اصلی توسط Rasool24 دیشب که اوضام خیلی وخیم بود ! باز امروز یه امید هایی در دلم ایجاد شد هی رفیق بذار یه چیزی بهت بگم امید چیز خطرناکیه میتونه یه مرد رُ دیوونه کنه
نوشته اصلی توسط Milad مگه خریدی وین فون ؟ با اجازه شما تجربیاتتُ در اختیارم بذار
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه باو این نه با همین موی فرفری در باد با جنونم که گاوی ات کرده ست هرچه را شعر بر سرت آورد با من آن چشم آبی ات کرده ست
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه باو این نه چشمان ماده شِمر تو کی حمله میکنند؟؟ بر این حسین منزویِ خفته در دلم! ای سگ به روح بخت من از انتخاب تو ...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه باو این نه اون دوتا مست چشات منو خوابم میکنه
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط AkbaR با همین موی فرفری در باد با جنونم که گاوی ات کرده ست هرچه را شعر بر سرت آورد با من آن چشم آبی ات کرده ست چطوره فحش بدم درم
تا بحال احمق ها یی رو ندیده بودم که احمقانه غرق فیلم و سریال بشن و همه چیزشونو در این راه بدن... هه
نوشته اصلی توسط Herzeleid چشمان ماده شِمر تو کی حمله میکنند؟؟ بر این حسین منزویِ خفته در دلم! ای سگ به روح بخت من از انتخاب تو ... ابیش گو ؟ اکبر میگه گاو تو میگی سگ باو تم عاشقونه ست ناسلامتی
نوشته اصلی توسط Rasool24 اهه ! آخه کدوم کسخلی همچین قند نباتی رو بی خیال میشه و میره با یه نره غول ... تو حال مرد زخمی رُ نمیفهمی
نوشته اصلی توسط Milad اون دوتا مست چشات منو خوابم میکنه نوچ
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 148 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 148 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن