نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! باع . نه والا ؟ سگ تو روحشون بره هيچي. رد شدم مصاحبه این لاشیا خیرشون به ما نمیرسه رد شدی ؟اینا لاشی تر از این حرفان هر کی اشناست و میگیرن نه منو و تو رو
Hero Enter Viva Real Madrid
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اون تیکه آهنگ آدم فروش شادمهر هست که وقتییییییییییییی هو هو هو خوندم فخریییییییییییی هو هو هو خیلی باحال شده بدی ببینیم چه کار کردی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! مرسي محمدامين خوبم شكر تو چطوري ؟ چه خبر؟ فدات خدارو شکر هی منم بدک نیستم... هیچی والا...بلاتکلیف
نوشته اصلی توسط Herzeleid چند تایی نصثبیدم ولی نمیدونم باحاله یا نه هنوز باهاش کار نکردم البته من خیلی اپلیکشین باز نیستم می تو اگه نرم افزار با حال و بدرد بخور داشتی بگو بنصبیم تونستی مولی پلیر و فعال کنی ؟
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH بدی ببینیم چه کار کردی سال 1403 همزمان با چشم انداز توسعه ریلیز میکنم
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! يادم ميره اين نكته رو همه هم همينو بهم ميگن
فعلاً امیر میدونم کلافه شدی
نوشته اصلی توسط Herzeleid این دیوث خودش معاف شده فکر میکنه همه مثل خودشن خیلی زور داره دو سال بری خدمت
نوشته اصلی توسط Milad این لاشیا خیرشون به ما نمیرسه رد شدی ؟اینا لاشی تر از این حرفان هر کی اشناست و میگیرن نه منو و تو رو آره والا اكثرا اونايي كه آقاشون پتروشيمي بودن و بعد ايثارگر و جانباز بودن رو گرفتن
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 155 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 155 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن