اون لحظه ی آخر داشته تنبونشو میکشده بالا که بره
اون لحظه ی آخر داشته تنبونشو میکشده بالا که بره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
بذار روشن كنيم شب رو ستاره از تو ماه از من ...
Coldplay - Always In My Head حرف نداره
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
همچنین این 2تا
Magic
Ink
ممر تو تنظيم هم انجام ميدي ؟
نچ فقط ملودی
هر وقت ملودی رو کامل تونستم بفهمم میرم سراغ کار با نرم افزار
از لحاظ فنی هنوز کار دارم که ببینم چی دارم میسازم
كلاس ميري ؟
لامصب همون ملودي سازي و آهنگسازي رو اگه بخواي تخصصي ياد بگيري كلي طول ميكشه
اره ، پیانو سلفژ هارمونی همزمان میرم
کلا معتقدم وقتی هنوز علم اولیه وی فنی کامل نشده باز کردن نرم افزار واسه تنظیم فقط اسباب بازیه چون نمیدونی چی داری میسازی فقط دیلینگ دیلینگه
بهترین چیز اینه که رو آهنگام کار کنم، ریتمارو بشناسم گام ها رو بشناسمو اینارو واسه کارام پیدا کنم ببینم چی ساختم
استادمم خیلی کمکم میکنه، عاشق ملودیامه دارم میرم تو کارای تلفیقی جز با پاپ و منطقه آمریکای جنوبی..باید دید آخرش چی میشه سبکم البته اگه چیزی تولید بشه تو این بی پولی
در حال حاضر 444 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 443 مهمان ها)