فروش چسب سینه
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
علی پهلوان عضو اصلی گروه آریان پس از تمام جنجال های این گروه موسیقی بالاخره لب به سخن گشود و درباره تمام حاشیه های این گروه آنهم در آستانه انتشار آلبوم «خداحافظ» سخن گفت.
آریان برایش مصداق شعری از سعدی شده است: «میروم و از سر حسرت به قفا می نگرم»
-در یکی از قطعاتی که فرشاد فارسیان تنظیم کرده، تصمیم گرفتیم از ساز زنده استفاده کنیم و برای هارمونیکا از بابک خواستیم که به استودیو بیاید. بابک آن مدلی که می خواست با هارمونیکا ملودی زد که فرشاد از او خواست سبک آن را تغییر دهد و به سمت پراگرسیو هاوس بیاید. بابک در ابتدا خیلی از این پیشنهاد خوشش نیامد، یکی، دو تا ملودی هم زد و کار بامزهای به ذهنش رسید که خیلی دوست داشتم آن لحظه را ثبت کنم. بابک با دو هارمونیکا پشت میکروفون آمد و پشت سر هم سازهای خود را تغییر می داد. در آلبوم هم که گوش کنید، خیلی اجراى جالبى دارد و این قطعه یکی از قطعات خیلی خوب آلبوم است.
آدم ها حاضرند مثلا روزی سه و نیم دلار پول قهوه بدهند اما حاضر نیستند، ۹۹ سِنت پول یک آهنگ را بپردازند.
آلبوم آریان به طور هم زمان روی سایت هایی مثل آی تونز، گوگل پلی، آمازون و رادیوهای اینترنتی معروف مثل اسپاتی فای، آردیو، آیهارت رادیو و... قرار خواهد گرفت و یک کمپانی معروف به نام رامبل فيش قرار است کارهای کپی رایت و جمع آورى رويالتى در خارج از كشور را انجام دهد
پینک فلوید هم این گنده گوزی ها رو نداشت
آبان نود و یک که داشتم از روی استیج پایین می آمدم یک عکاس عکسی از من گرفته که در آن نگاهم خیلی حسرت بار و ناراحت است، چون احساس کردم نمی دانم دیگر چه زمان روی صحنه می آیم، الان هم نمی دانم.حس روی صحنه رفتن احساس عجیبی است که تا آدم خودش آن را تجربه نکند نمی تواند احساس ما را درک کند. با این سیستم و حواشی که پیش آمده، فکر می کنم فعلا جانی برای آریان نمانده که دوباره بخواهد روی صحنه بیاید برای همین وقتی خداحافظی کردیم، تصمیم گرفتیم با این آلبوم با مردم خداحافظی کنیم. مطمئنا برای همه ما اتفاق خیلی بدی است و من از کسانی که باعث و بانی این داستان شدند به شدت گله دارم. ما مجبور به این کار شدیم چون احساس کردم آریانی که ما ساخته ایم و این همه توانستیم کارهای بزرگ با آن انجام دهیم، زیر دست و پا افتاده، به همین دلیل بحث خداحافظی پیش آمد که اگر قرار است آریانی باشد، به عنوان یک خاطره خوش از آن یاد شود.
در حال حاضر 440 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 439 مهمان ها)