جــــــرج بست: من نصف درآمدم رو خرج مشــروب و دختر کردم و متاسفانه نصــف دیگه رو هـــدر دادم!
Ali Razavi
در نامه ای که همین آقای اشراق برای لغو کنسرت نوشته بودند آمده بود: «با توجه به اعتراض امت حزب الله و دغدغهها و مخالفهای امام جمعه شهر گلبهار و اینکه اجرا کنسرت موسیقی با فرهنگ عمومی و اصیل این خطه از میهن اسلامی مغایرت دارد و منافع معنوی برای این شهر و شهرهای تابعه ندارد؛ لذا
اینجانب به عنوان دادستان عمومی و انقلاب چناران مخالفت شدید خود را با اجرای کنسرت موسیقی مذکور و هر نوع کنسرت موسیقی دیگر اعم از پاپ و سنتی اعلام میدارم.»
بنا بر معذوریتهایی بسیاری از اتفاقاتی که در آن روز کذایی برای ما افتاد را تا به حال نگفتهام. اما همینقدر بگویم دقیقا در همان شب علی لهراسبی کمی آنطرفتر در طرقبه روی صحنه رفت. هفتههای قبلترش دوست عزیزمان سالار عقیلی همینطور. و دو جین از هنرمندان پاپ و سنتی که خراسانیها خوب به خاطر دارند.
البوم پنجم گروه اریان 20 اسفند در سراسر کشور
دموی جدید یک از قطعات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
ریده شد به تهیه کننده دیوثش
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
تا در سراسر جهان پخش نشه من دانلود نمیکنم
فکر کنم نقطه ضعف کیمیا فیلمنامش باشه مسعود بهبهانی الدنگ نویسندشه
در حال حاضر 277 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 277 مهمان ها)