نوشته اصلی توسط HASSAN بهترین کار شفیعی وضعیت سفید بود من که از وضعیت سفید خوشم نمیاد
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اسم حسن اومد الان هر جا باشه خودشو میرسونه
رادیو و بیا بو باز نمیشن ؟ آی پی رو بستن ؟ البته با موبایل میرم ها
نوشته اصلی توسط ehsan1361 من که از وضعیت سفید خوشم نمیاد خب چون تو فخرفروشی سلیقه آدمای فخرفروش با بقیه فرق داره
نوشته اصلی توسط HASSAN خب چون تو فخرفروشی سلیقه آدمای فخرفروش با بقیه فرق داره راستم میگی ها آخه میگن خاطرات زنده شد ؟ کدوم خاطرات ؟ اصن هیچی نداشت سریالش ، فقط اون دو برادران غزالی کسخل بازی در میاوردن
نوشته اصلی توسط ehsan1361 دلنوازان ، فاصله ها ، وضعیت سفید ، دیوار و ده ها اثر مزخرف دیوار
فقط میخواستم شکل خودم باشم...
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH به گزارش رسانه های ایران، حسین اشتری از فرماندهان جنگ ایران و عراق جانشین اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی (پلیس ایران) شده است. آخه به تو چه اون سر دنیا رفته به فکر فرمانده نیرو انتظامیه آواتار شادمهرت رو بزار
نوشته اصلی توسط iman دیوار اصن کل فیلمنامه زیر سوال بود
نوشته اصلی توسط ehsan1361 اصن کل فیلمنامه زیر سوال بود و خیلی جاها از کارگردانی...ولی از خیلی از سریالای داخلی بهتر بود...
نوشته اصلی توسط iman و خیلی جاها از کارگردانی...ولی از خیلی از سریالای داخلی بهتر بود... فقط برای سرگرمی بد نبود وگرنه هیچی نداشت !! اصن همش مشکل بود . از سوژه سریال تا بازیگر و کارگردان و ...
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 501 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 501 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن