قبل از بازی گفتم پاریس عن ژرمن میرینه به چلسی
قبل از بازی گفتم پاریس عن ژرمن میرینه به چلسی
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید
تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
چه کسایی هم گل زدن
سیلوا که پنالتی داد - لوییز که هو میشد
گری لینه کر در این باره نوشت: "اخراج زلاتان کاملا اشتباه بود. نهایتا یک کارت زرد کافی بود و این یک آوانس برای چلسی است."سم مترفیس، مجری معروف انگلیسی گفت: " هنوز متوجه نشدم چرا زلاتان اینگونه و به سرعت از زمین اخراج شد. کمی عجیب بود."مت گالینارو نوشت: "دیدن این همه اشتباه در یک بازی غم انگیز است. واقعا متاسفم"گری نویل نیز در خصوص این صحنه گفت: "کارت قرمز کاملا بی رحمانه بود."فیل مک نالتی روزنامه نگار و کارشناس ورزشی نیز اذعان داشت: "فکر کنم داور بیشتر تحت تاثیر شلوغ بازی و ازدحام یاران چلسی قرار گرفت."دیدار دو تیم با تساوی بر 2 خاتمه یافت و چلسی از گردونه رقابت ها حذف شد.
جرمی کلارکسون، مجری برنامه تاپ گیر از شبکه بی بی سی که صبح امروز به دلیل مشکلاتی با تهیه کننده، برنامه اش را تعطیل کرده اند، در ورزشگاه و در میان هواداران چلسی حاضر بود.
داوید لوییز مدافع برزیلی پاریسن ژرمن از سوی وب سایت یوفا به عنوان بهترین بازیکن دیدار برگشت دو تیم چلسی و پاریسن ژرمن در مرحله یک هشتم نهایی لیگ قهرمانان اروپا انتخاب شد. لوییز با به ثمر رساندن گل تساوی پاریسن ژرمن در دقیقه 86 این تیم را به بازی برگرداند، تا در پایان پاریسن ژرمن با کسب یک نتیجه مساوی 2-2 در استمفورد بریج راهی مرحله بعدی شود.
لیگ قهرمانان اروپا
==========یه تیمی
قرمز پوشید
10 نفره شد
تیم حریف
آبی پوش بود
11 نفره بود
ولی تیم قرمزه
برد
تیم آبیه
باخت
تیم قرمزه تیم آبیه رو حذف کرد
Hero Enter
Viva Real Madrid
در حال حاضر 353 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 353 مهمان ها)