يه قانون نانوشته هست واسه جام باشگاه هاي اروپا
هيچ تيمي دوبار نميتونه پشت سر هم تو اروپا قهرمان شه
برای ما فرقی نداشت اگه به شالکه 04 هم میخوردیم
الانم دعا میکنم بیاید فینال که بازی بشه بین بارسلونا و رئال 04
«باراک اوباما» رییسجمهوری ایالات متحده آمریکا طی ارسال یاداشتی به کنگره آن کشور، تحریمهای موجود علیه تهران را برای یک سال دیگر تمدید کرد.
خبرگزاری دانشجویان ایران «ایسنا» روز پنجشنبه بیست و یکم اسفند ماه، گزارش داده است، «باراک اوباما»، روز چهارشنبه در یادداشتی به کنگره نوشت: «اقدامات مشخص و سیاستهای دولت ایران همچنان تهدیدی غیرعادی و جدی برای امنیت ملی، سیاست خارجی و اقتصاد آمریکا است؛ بنابراین بر اساس بخش ٢٠٢ قانون فوریتهای ملی من تحریمهای موجود علیه ایران را برای یک سال دیگر تمدید میکنم.»
«هنر کالبدیست زنده به عشق، بیانیست از یگانگی حس آدمی و فریادیست برای فراخوانی جهان به همراهی و همدلی با این حس یگانه. روزی عشق است و غم و ستایش، گاه گله است و خشم و کشاکش؛ پس به شوق این بیان، واژگان را به معنا میبافد، رنگها را در هم میآمیزد، نقشها را به هم میتند و سازها را به نوا درمیآورد تا کالبد اندیشهاش را شکوهمند سازد. اوج این شوق آنجاست که بخواهد حس خود را نیایشوار به گوش پروردگارش رساند، یا چون آفریدگارش زیباآفرین باشد.
از این همه، بیان موسیقایی که بیشترین نزدیکی را با دل و درون دارد، همانجا میرود که دل رود؛ چه با ذکرها و سرودههای روحانیاش، چه با سبکهای نوگرای امروزیاش؛ و موسیقیدان چونان فرماندهای، لشکر سازها را به آوردگاه کشاند و هر ساز را بر جای خود نشاند. گاه تلخی غم را به تکسازی نوازد، گاه شادیِ پیروزی را با گروهی پای کوبد؛ جایی مردمان را به اندرز فراخواند، جایی دگر دادخواهی را به خشم فریاد زند.
این است که موسیقی را نیرومندترین و اثرگذارترین بیان دانند و همین، رسالت موسیقیدان را از دگر بیانگران سنگینتر کند. باید خویشتن خویش پالاید و به جانان گوش سپارد. که اگر چنین باشد، هر بیان که از او رسد مینویست؛ چه آوازی خواند، چه زخمه بر ساز زند و چه نفسی که در سکوت کشد...»
ژانو باغومیان
زمستان ۱۳۹۳
در حال حاضر 481 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 481 مهمان ها)