بهادر غلت کرده من از این خاله زنک بازیا خوشم نمیاد همینجا میزنم
مخاطبان محسن چاوشی ، دوستان او را به خوبی می شناسند . از همان ابتدا که چاوشی وارد عرصه هنری شد به یاد دارند که چه کسانی به او نزدیک شدند ، از او یاد گرفتند ، استاد خود خطابش کردند ، کارهایشان به لطف حضور در کنار برندِ پُر خریداری به نام چاوشی فروخت ، نامشان بر سر زبان ها افتاد و پس از مدت کوتاهی به سکوی پرتابشان زخم زدند و رفتند .
صحبت در مورد قدیمی ترها کلیشه ای ست و حوصله سر بر ، اما اتفاقاتی که اخیرا پیرامون چاوشی رخ می دهد جای بحث دارد . انسان هایی که بودن در کنار چاوشی را تجربه کرده اند و می دانند همیشه موضعش سکوت است ، از این سکوت سوء استفاده کرده و حتی بعدِ جدایی از او ، باز هم سعی می کنند از نام چاوشی برای فراموش نشدن نام خودشان استفاده کنند . افرادی که می ترسند بگویند دیگر رابطه ای با چاوشی ندارند چرا که نمی خواهند خودشان را گول بزنند و این را به خوبی می دانند که اکثریت شنوندگانشان ، مخاطبان چاوشی هستند که به خاطر رفاقت ایشان با چاوشی دنبالشان می کرده اند .
آقای ایمان قیاسی عزیز ! برای شما جسارت می خواهد که در روزهای نزدیک به انتشار آلبومتان با یک مجله مصاحبه کرده و هنگامی که از رابطه تان با چاوشی می پرسند مستقیما بگویید که دیگر بین من و چاوشی رابطه ای وجود ندارد . این جسارت را نداشتید . حداقل می توانستید حسن نیتتان را نشان بدهید و بگویید که از چاوشی نپرسند و یا مصاحبه در مورد چاوشی را چاپ نکنند تا دروغ نگفته باشید . ( با فرض ناخواسته بودن این اتفاق )
همه می دانند که دیگر بین شما و چاوشی رابطه ای نیست ، چه دلیلی دارد وقتی با چاوشی دوست نیستید بیایید و بگویید که بینتان شکرآب نیست جز آنکه بخواهید طرفداران محسن چاوشی را همچنان با خودتان همراه کرده باشید ؟
چه شما و چه آقای سینا حجازی ، رد پای چاوشی در زندگی هنری تان را به خوبی مشاهده می کنید . صفحات افرادی که در فضای مجازی لایکتان می کنند و برایتان دیدگاه می نویسند را با دقت دنبال می کنید و می بینید ، « بله متاسفانه او هم طرفدار چاوشی است » . اینور و آنور چه در فضای واقعی و چه در فضای مجازی شما را می بینند و بعد از احوال پرسی ، از چاوشی می پرسند ! و آنجاست که شما با این حقیقت رو برو می شوید که تابحال هم فقط یک نام کنار نام محسن چاوشی بوده اید. رفاقت زمانی معنا دارد که روی کاور از شما تشکر نشده باشد و شما بیایید و انتشار آلبوم پاروی بی قایق را به رسم دوستی و معرفت به چاوشی تبریک بگویید ، مردی که در کنارش دیده شدید و چه استفاده هایی که از او کردید ...
پ .ن : ممر من ببینم تو اینو زدی وب میام رشت خشتکتو میکشم سرت یه کلوچه هم فرو میکنم تو حلقت میبرمت امام زاده قلقلی قلت میدم بیای پایین
در حال حاضر 433 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 432 مهمان ها)