نوشته اصلی توسط ehsan1361 مادربرد رو دوباره بنصب باو یه هنگ ساده است این جینگولک بازی ها چیه دیگه ! بگین چطوری ری استارت کنم ؟ ویندوز 8.1 داره
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو یه هنگ ساده است این جینگولک بازی ها چیه دیگه ! بگین چطوری ری استارت کنم ؟ ویندوز 8.1 داره بازم هنگ میکنه خو باطری رو درار ، دوباره بکن توش
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو یه هنگ ساده است این جینگولک بازی ها چیه دیگه ! بگین چطوری ری استارت کنم ؟ ویندوز 8.1 داره باتریتو درار
Hero Enter Viva Real Madrid
نوشته اصلی توسط Milad این یه بار ویندوزش مشکل پیدا کرده بود رفت یه هارد خرید چه انتظارایی داری ازش عزیزم بَرَه جان تو نمی دونی چه گوهی باید بخورم ؟؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 فنلاندیه افتاب ندیده فخر کلامی به درد نمیخوره ، باید طرف بفهمه بسوزه اها اخه میدونی همیشه درگیر برف و اسکی سورتمه اینا بودم حالا افتاب زده یخورده احساساتی شدم الان سوختی یعنی برم باید برم بیل بزنم
کانکشنی نصب نکن تخمیه بذار ppoeباشه
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اها اخه میدونی همیشه درگیر برف و اسکی سورتمه اینا بودم حالا افتاب زده یخورده احساساتی شدم الان سوختی یعنی برم باید برم بیل بزنم سورتمه نره تو کیونت
نوشته اصلی توسط Chavosh کانکشنی نصب نکن تخمیه بذار ppoeباشه اینی که میگی چی هست ؟؟ این مشکل هنگ رو با برداشتن باطری میشه حل کرد ؟
نوشته اصلی توسط Rasool24 باو نا امید شدم مثلا تو فنلاندی هستی اینم راهکار بود ؟؟؟ چه ربطی داره خوب نصب نکن اصن ، به خاطر فن ت هست عوض کن نشد ویندوز عوض کن دوباره
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 531 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 531 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن