نوشته اصلی توسط Herzeleid 7 ساعت و نیم فیلمه ها [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اره رفتم چک کردم مینی سریالیِ واسه خودش 15تا اپیزود نبم ساعته
نوشته اصلی توسط pirana تولدش مبارک ممنون
نوشته اصلی توسط Malware اینو فعلا نقد نکنین. جزو فیلماییه که میخواستم دانلود کنم و ببینم ولی فرصت نشد. اگه لینک دانلود 720 ازش داری بده من تا فردا یا پس فردا ببینم، اگه نداری بگردم پیدا کنم. بعدش بررسیش کنین. کدوم؟؟ تانگوی شیطان یا فانی و الکساندر؟؟
نوشته اصلی توسط Herzeleid کدوم؟؟ تانگوی شیطان یا فانی و الکساندر؟؟ تانگوی شیطان
به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم
تو را بر در نشاند او به طراری که میآید تو منشین منتظر بر در که آن خانه دو در دارد
نوشته اصلی توسط AkbaR کمتر حساب کن مشتری شیم اصرار نکن مقطوعِ تا همینجاشم که باهات راه اومدم رو جساب پارازیت و پالم و این داستانا بوده دور از جونت
نوشته اصلی توسط Herzeleid امید که مورد پسند قرار بگیره
نوشته اصلی توسط Rasool24 به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم یه چیزی بگم فازت عوض شه... ســـــــــــــــی تومن کادو
نوشته اصلی توسط HADIS ممنونمن زاده ی بهارم26 اردیبهشت خودت چه؟ همه بهاریا بنده دی ماهی هستم (اون اخراش) البته با خصوصیات بهمنی ها
نوشته اصلی توسط Herzeleid شایدم چون نسخه سه ساعته جرح و تعدیل شده نامفهومه فیلمایی از سوخوروف و تارکوفسکی و میازاکی تو نوبته منتظرم حسین برگرده یا خدا فیلمای روسیبانوان روسی بحثشون جداس البته
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 360 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 360 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن