من خودم یه دانشگاه رو درس میدم برام من میخوای کلاس بذاری
نوشته اصلی توسط Herzeleid فکر کردی ما احمقیم؟؟ خیلی ریز داری تیکه میندازی یستردی یستردی
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH نه اسگل یه چرخ تو فیس و اینستام زده میگه دوست دختر جدید میبارک سرت شلوغه بای کله صبی منم ساعتی که تاحالا بیدار نشدم یه چشمو باز کردم میگی چی میگی بذار جون مادرت بخوابم ، این دخترا خیلی چلن به قران البته فاکتور میگیریم چند نفرو یکی ترجمه کنه
نوشته اصلی توسط ehsan1361 یکی ترجمه کنه فخر نفروش فقط بگو با چه زبونی صحبت کنم بات حرف بزنم (فخر چند زبونه بودن )
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من خودم یه دانشگاه رو درس میدم برام من میخوای کلاس بذاری تو آدرس توالت بلد نیستی بدی
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! باع چي ميگييييييد ؟؟؟؟؟ خمُش باش خمُش باش در این مجمع اوباش؟؟ حالا دیگه ما شدیم اوباش؟؟
نوشته اصلی توسط ehsan1361 تو آدرس توالت بلد نیستی بدی توالت بهونه ست این روش تدریس من مشاهده شده دو نفری هم رفتن تو یه توالت
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH یستردی یستردی خفه شيد لطفا از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن
نوشته اصلی توسط !..:: joker ::..! خفه شيد لطفا از شيوع ِ قشر ِ خاصي كه ژست وُ عقده ي توأمن لاشی از طرف مجمع پیغام دارم که میگن عقده ای و ژستور و اوباش خودتی دیوث حالا ما هیچی نمیگیم
نوشته اصلی توسط Herzeleid خمُش باش خمُش باش در این مجمع اوباش؟؟ حالا دیگه ما شدیم اوباش؟؟ باو خدايي انگار دنباله ي همن اوباش نيستيم ما اراذليم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 435 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 435 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن