نوشته اصلی توسط Chavosh ها دیدم چه بحثایی میکردن گفتم وارد نشم بهتره والا مهندسین مخابرات مونده بودن توش snr dns شکایت از مخابرات
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
سه تا آلبوم افتضاح بیشترین فروش خواجه در فروش هم مافیا داره
نوشته اصلی توسط ehsan1361 سه تا آلبوم افتضاح بیشترین فروش خواجه در فروش هم مافیا داره هوادار زیاد داره میخرن دیگه
چرا اسم پارو نبود تو لیست ؟
برای اینکه شرکتش نبود
نوشته اصلی توسط Chavosh [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...] اسفند پارسال تا میزدی شبکه یک ، تبلیغ دکتر سه سوت بود . گفتم ببینم چیه اینقد تبلیغ میکنن ، 10 دقیقه اول تموم نشده زدم pmc
نوشته اصلی توسط Chavosh هوادار زیاد داره میخرن دیگه ملت احمقن خو اول دان کن ببین خوبه ، بعد برو بخر اینجوری خواننده فکر میکنه هر خزعبلی بخونه میفروشه !
نوشته اصلی توسط Chavosh خوانندهای که یک روز قطعهی «مهدی بیا» را با مضمون درددلهای یک پدر شهید با امام زمان(عج) منتشر کرده بود، حالا با آلبوم "ص" به پیامبر اسلام هتاکی میکند. طرف انقد کسخله که نمیدونه همون آهنگ هم داشت طعنه میزد
من از برای مصلحت در حبس دنیا مانده ام حبس از کجا ؟ من از کجا ؟ مال که را دزدیده ام ؟
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 292 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (1 کاربران و 291 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن