نوشته اصلی توسط Malware ریاضی و تاریخ مدنی رو تجدید آورد. مصاحبه با رادیو سبز گفته بود درسم بد بود
نوشته اصلی توسط asc خودش با ذوق وشوق تعریف میکرد من نمیدونم همه ادم معروفا چرا درساشون بد بود ، یعنی به خودم امید داشته باشم
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من نمیدونم همه ادم معروفا چرا درساشون بد بود ، یعنی به خودم امید داشته باشم هنرمند و چه به ریاضیات. اصن با هم جور در نمیان.
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH من نمیدونم همه ادم معروفا چرا درساشون بد بود ، یعنی به خودم امید داشته باشم یکیشون درسش خوب بوده اونم علی داییه
نوشته اصلی توسط asc یکیشون درسش خوب بوده اونم علی داییه اون ترکه فرق داره قضیه ش
نوشته اصلی توسط A M I R [فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH اون ترکه فرق داره قضیه ش
نوشته اصلی توسط Sajjad_MCH گفته بود درسم بد بود سجاد اون پوستر شهاب رضا که اسم هزار نفر هم روش بود(موقع انتشار پارو) رو داری؟ اگه داری آپ کن لینک بده
اکبر تولدت مبارک
نوشته اصلی توسط HASSAN سجاد اون پوستر شهاب رضا که اسم هزار نفر هم روش بود(موقع انتشار پارو) رو داری؟ اگه داری آپ کن لینک بده نه والا هاردم ترکید خیلی وخته همه عکسام رف، سجاد دارش فک کنم اسم من خط دوم بود فک کنم
انتخاب سریع یک انجمن
در حال حاضر 439 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 439 مهمان ها)
نمایش برچسبها
مشاهده قوانین انجمن