صفحه 394 از 18592 نخستنخست ... 2943443843923933943953964044444948941394 ... آخرینآخرین
نمایش نتایج: از 3,931 به 3,940 از 185917

موضوع: Chavoshi News |

فوق حرفه ای
    چشماشو بست و شب از آسمون افتاد ...

فوق حرفه ای
    بعضی مواقع آپلودباز خرابه بعضی وقتا آپلودبوی ناچار شدم نصف فایلامو اینجا آپ کنم نصف اونجا

فوق حرفه ای
    فک نکنم تصورشم میکردین آرش این همه کاور کرده باشه

توجهتون رو جلب میکنم برید خودتون بشمرید

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

فوق حرفه ای

"گپی با حامد هاکان"
    من: این لقب "هاکان" رو از کجا انتخاب کردی؟
    حامد: یه روز تویه یه جمعی نشسته بودیم،اسم چند نفرمون حامد بود.بعد گفتیم چی کار کنیم چی کار نکنیم گفتیم هر حامدی که تویه مجلسِ رو بهش یه لقب بدیم.یکی کارتون دوست داشت بهش گفتیم "حامد جیمبو" یکی "حامد فرفری" ،منم گفتم بهم بگین "هاکان"!
    من: این هاکان یعنی چی؟ از کجا میاد لغتش؟ ایرانیه؟
    حامد : تا اونجایی که من اطلاع دارم اصل این لغت "خاک خوان" بوده یعنی پادشاه خاک.بعد یه لغت استانبولیه و چون اونها "خ" رو نمیتونن تلفظ کنن "هاکان" تلفظ میکنن.
    من: "خاک خوان" پادشاه خاک... همون ابوتراب لقب حضرت علی.
    حامد: آفرین واسه همین انتخابش کردم. ابوتراب ، پدر خاک...
    ......
    من: درباره ی تنظیم های اون دوره بگو.اون دوره آهنگ هاتو خودت تنظیم میکردی و به نظر من که بد هم تنظیم نمیکردی با توجه به امکانات و دانشی که داشتی. یه جاهایی واقعا حرفی تویه "موسیقی الکترونیک" داشتی.
    حامد :ما تو قید و بند تنظیم نبودیم چون ما اکثرمون تجربی شروع کردیم چه من چه آقای چاووشی چه آقای یگانه،هیچکدوممون آکادمی موزیک نرفتیم.ما تجربی یاد گرفتیم.بیشتر از روش آزمون و خطا استفاده می کردیم.سلیقه ی روز رو میدیدم چیه ، اون زمان آهنگ های اون مُدلی مُد بود.
    من: اون آهنگ ها هم گُل کرد اون زمان ها.حالا از شروع موسیقیت بگو.نحوه ی آشناییت با چاووشی و یگانه و اون گروه طلایی که شکل گرفت و ناگهان بعد از تقریبا دو،سه سال منحل شد.
    حامد: ما هیچ وقت یک گروه نبودیم.تنها نقطه ی مشترکمون این بود که یک جا کار میکردیم.
    من: کجا بود؟
    حامد: استدیویی بود اطراف میدون ****.خونه ی رضا فوادیان.
    من: بله عکس هایی از اون استدیو دست ما رسیده، عکس های شما و محسن چاووشی، عکس های رضا فوادیان و ...
    اون استدیو تویه خونه ی فوادیان بود؟
    حامد: بله اون استدیو رو خوده رضا با دستای خودش ساخته بود.
    من: نحوه ی آشناییتون با چاووشی چطوری بود؟
    حامد:از طریق یک دوست مشترک ما با هم آشنا شدیم.تقریبا اواخر 82 بود.
    من: اون موقع آلبوم رو ساخته بود؟
    حامد: آره محسن آلبوم کفتر چاهی رو ساخته بود منم قاتل حرفه ای رو ساخته بودم ولی پخش نکرده بودیم.اون رفیقمون که کارهای منو شنید گفت که کارهات خشن و خاکستریه و گفت به سبک محسن میخوره.صدای محسن صدای بیس تری بود و صدای من آنچنان بیس نبود ولی به هم میخورد.گفت یه دوستی دارم سبکش شبیه توئه.یه قرار ملاقاتی گذاشت با محسن و همدیگه رو دیدیم و آشنا شدیم.دیدیم سبک هامون شبیه به همدیگه است و میشه کار کرد.بعدشم کارهایی رو با هم خوندیم و خدا رو شکر مردم هم دوست داشتن
    من: با محسن یگانه چطور آشنا شدین؟ کی به جمعتون اضافه شد؟
    حامد: یگانه فکر کنم به عنوان نوازنده می اومد پیش محسن چاووشی ،منتها میخواست کارم بسازه ولی کسی رو نداشت تنظیم کنه به خاطر همین اومد پیش رضا فوادیان که "سال کبیسه" رو تنظیم کنه.
    من: محسن چاووشی تراک "سال کبیسه" رو تنظیم نکرد؟
    حامد: نه رضا تنظیم کرد.
    من: یعنی رضا فوادیان تنظیم کننده تون بود؟
    حامد: تنظیم کننده ی من نه، فقط برای من "شهد مسموم" رو تنظیم کرد ولی آلبوم "سال کبیسه" محسن یگانه و کارهای دیگه ی چاووشی رو رضا فوادیان تنظیم میکرد.
    من: یعنی محسن چاووشی کارهای خودشو تنظیم نمی کرد؟
    حامد: تا اونجایی که من بودم و من دیدم رضا فوادیان کارها رو تنظیم میکرد.حداقلش اینه که من دیدم آهنگ "شهد مسموم" رو اون برام تنظیم کرد.اصلا پوسترهاش و لیبل هاش هست! اصلا لیبل چرا؟ خودم اون زمان بودم میدیدم.رضا فوادیان کارهای ما رو تنظیم میکرد.هیچ وقت محسن مدعی نشد که کارها رو خودش تنظیم میکنه.بعدشم اون زمان ما چیز زیادی از موسیقی نمی دونستیم ما ملودی هامونو ذهنی میساختیم اوایل اصلا نت خونی بلد نبودیم. در طی زمان و تجربی یاد گرفتیم، چه من چه چاووشی ولی یگانه چون کلاس گیتارمی رفت نت یکمی بلد بود.
    من: آخه میگن که رضا فوادیان تنظیم های چاووشی رو به اسم خودش میزد چون استدیو رو در اختیارچاووشی قرار داده بود.
    حامد: نه رضا تنظیم میکرد، واسه من یک کار تنظیم کرد واسه چاووشی چندین کار تنظیم کرد...
    من: پس اگه این شایعه دروغ بود چرا فوادیان دیگه برای کسی تنظیم نکرد؟
    حامد: والا منم دنبالش هستم که رضا رو پیدا کنم.رابطه ی محسن و رضا هم خوب بود.وقتی هم از هم جدا شدن که تقریبا ما چند نفر از هم جدا شده بودیم.من که اصلا ایران نبودم.محسن چاووشی در حال مجوز گرفتن بود.وقتی گروه جدا شد چاووشی و فوادیان هم جدا شدن از هم.وقتی گروه جدا شد از هم بی خبر موندیم.
    من: چند تا کار خوب با چاووشی انجام دادید یکیش"شهد مسموم" بود. کار شما بود؟
    حامد: بله کار من بود. خودم ترانه شو گفتم و ملودیشو ساختم که رضا فوادیان تنظیمش کرد.راستش من چندان مایل نیستم درباره ی گذشته حرف بزنم (عرق روی پیشانی اش را پاک می کند)یه روزهای خوبی بود که خوب و بد،گذشت دیگه.قرارم نیست همدیگه رو تخریب کنیم.
    من: شما تویه بعضی از مصاحبه هاتون ابراز دلخوری کردید از چاووشی؟
    حامد: دلخوری بین همه هست.بین پدر و پسر هم هست. رابطه ی ما که از اندی و کروس که نزدیک تر نبود.اونا هم از هم جدا شدن.ممکنه بین من با داداشمم دلخوری به وجود بیاد این یه چیز طبیعیه.
    من: آخه شما از هم جدا شدین و دیگه هم همدیگه رو ندیدید انگار؟
    حامد: آخه هر کسی رفت سراغ زندگی خودش بعدشم که نشد دیگه دور هم جمع شیم.شایدم یه روزی یه جایی دور هم جمع شیم.
    من: یعنی هیچ دلخوری یا اتفاقی علت ِ این جدایی نبوده؟
    حامد: نه . ما از رفقامون جز خوبی چیزی ندیدیم.جز خوبی هم در حق رفقا کاری انجام ندادیم.
    من: شما سه نفر بودید. خیلی هم خوب بودید.وقتی که با هم بودید خیلی مثلث خوبی رو ساختید.بعدش هر کی میره دنبال کار خودش، یگانه آلبوم خودشو میده، چاووشی مجوز میگیره و کار خودشو میده بعد ما منتظریم تا ببینیم حامد هاکان چی کار میکنه؟ولی هر چی میگذره ازش خبری نیست.چند تا تک آهنگ میده بیرون مثل "من کشتمش" ،بعدشم کار شاخصی نمیده تا میرسه به "دریا" که کار خیلی قشنگی بوده و به نظرم بهترین کارت بوده.چی شد که اون مجوزی که اونا گرفتن رو شما نگرفتی؟ چرا اینقدر دیر مجوزتو گرفتی؟
    حامد: شاید اونا زودتر اقدام کردن.با یه مدیریت قوی تری جلو رفتن.یه کاربلد کارشونو پیش گرفت.من اونقدر تویه کارم شوق داشتم که اصلا نمیدونستم کجا باید مجوز بگیرم.باید چطوری مجوز بگیرم.از کدوم دریچه این کار رو بکنم.آیا به شخص حقیقی مجوز میدن یا به شخص حقوقی؟ بعدشم من هیچ وقت پافشاری نمیکنم که یه کاری الان باید بشه.من صبرم زیاده.من کارمو میکنم. بعد حالا هرچیزی بخاد بشه.تازه بعد از ما این باب زیر زمینی باز شد.زمان ما هیچ ** جرات نداشتم اسم و فامیل واقعیشو تُو یاهو بزنه.همه با اسم مستعار بودن.بعد از ما ولی اینطوری نبود دیگه.بعد از ما خیلیا اومدن که مبتذل کار کردن. اسم نمیخام بیارم ....همون مجوزدار ها.بعضیا میگن شما تویه آهنگت فحش میدادی.ولی من ادعا میکردم که محاوره ای دارم کار میکنم.
    من: ولی مثلا "تف به مرامت عوضی" فحش حساب نمیشه؟
    حامد: شما وقتی یکی مثلا بهت زنگ میزنه میگه داداشت تصادف کرده دور از جون"آش و لاش" شده یعنی به داداشت فحش داده؟
    من: نه.
    حامد: خب همینه.منم فحش نمیدادم تویه کارهام از لغات محاوره استفاده کردم.متلک ها پر رنگ بود.ولی اینکه طرف بیاد از چگونگی همخوابی با معشوقش بگه این ها به نظرم مبتذله.اینا مجوز گرفتن ولی ما سه سال منتظر موندیم تا بگیریم نمیدونم چه حکمتیه.
    من: خب به هر حال ارشاد هم همیشه یه گیرهایی میده.
    حامد: آره ما تویه این سالها یادگرفتیم که باید صبر کنیم.متاسفانه یک مقیاس واحدی تویه ارشاد نیست.هیچ چیز مشخصی نیست که مثلا بگی آقا من این موارد رو رعایت بکنم دیگه حله. هیچ خط کش یا شاخص معینی نیست.
    من: گفته بودن که قضیه قهر شما و چاووشی اینه که شما بعضی از آهنگ های چاووشی رو لو دادید؟
    حامد: آخه من باید چیزی دستم باشه که بتونم لو بدم؟ اینا همش شایعه است.
    من: مثلا شایعاتی بوده که "متاسفم" یا چند تا تک آهنگ لو رفته...
    حامد: خب من اصلا اون زمان با چاووشی نبودم.من تا آلبوم لنگه کفش همراهشون بودم. بعدش از هم جدا شدیم.هرکسی رفت سراغ کار خودش.
    من: ولی شما تویه مصاحبه هاتون خیلی دلخور بودید از چاووشی و بر علیه اش حرف زده بودید.درسته؟
    حامد: من مصاحبه های نوشتاری و اینترنتی رو که اصلا قبول ندارم.با مجله ها هم که خیلی وقته مصاحبه نکردم.من اگر مصاحبه کنم به صورت صوتی مصاحبه میکنم.
    من: یعنی اون مصاحبه رو رد میکنید؟
    حامد: آره رد میکنم من اصلا مصاحبه ی نوشتاری با کسی انجام نمیدم.با شما هم چون دوست و رفیق مایید دارم حرف میزنم و شما هم ضبط میکنی.
    من: اون چی؟ اون در حق شما کار بدی نکرده؟ بی مرامی نکرده که شما از دستش دلخور بشی؟
    حامد: چه کاری باید بکنه؟!محسن در حق من کار بدی نکرده. محسن رفیق گل من بوده و هست و هرجا هم که ببینمش چون بزرگتر از ما بوده بهش احترام میذارم و جلو پاش بلند میشم.
    من: خب درباره ی آلبوم تون که مجوز گرفته یکم بگید. الان آماده است؟ همه ی مجوز ها رو گرفته؟
    حامد: آره تمام مجوز ها رو گرفته.ایشاله بعد از ماه رمضون پخش میشه.ده تا کار داره.
    من: تنظیم ها، ترانه ها و ملودی ها از کیه؟
    حامد: تنظیم ها همش از میلاد ترابیه. ترانه ها و ملودی ها رو هم خودم ساختم.
    من: فقط خودتون؟
    حامد: من نه شعر از کسی میگیرم معمولا نه ملودی از کسی میگیرم. دوست دارم شعرهام واقعی باشه یا اتفاق افتاده باشه یا شنیده یا دیده باشم.
    من: یه چیزی که متوجه شدم از نوع خوندنت اینه که تحریر هات کمی شبیه "معین" هست.قبول داری؟
    حامد: آره قبول دارم آخه من پیش استادِ آواز معین، استاد.... هم رفتم.ایشون تویه نجف آباد بودن.پیش ایشون رفتم و چیزهای زیادی یاد گرفتم.پیش استاد "ایرج" هم رفتم واسه اینکه نُت ها و نحوه ی خوندن "کوچه بازاری" رو ازشون یاد بگیرم.
    من: ایشاله آلبوم بیاد امیدت برای فروشه بیشتر یا کنسرت؟
    حامد: کنسرت.
    من: مرسی حامد جان بابت وقتی که در اختیارم گذاشتی.حسابی سرتو درد آوردم.
    حامد: خواهش میکنم این حرفها چیه آقا . یاعلی ، یا علی.
    تیر ماه 93 ، شهرری

نیمه حرفه ای
    چی فیلمی بازی میکنه حامد هاکان

فوق حرفه ای

فوق حرفه ای
    محسن رفیق گل من بوده و هست و هرجا هم که ببینمش چون بزرگتر از ما بوده بهش احترام میذارم و جلو پاش بلند میشم

حرفه ای

فوق حرفه ای
    ﺧﻮﻧﺪﻩ ﺭﻭﯼ ﻣﻨﺒﺮ ﺩﺍﺷﺘﻪ ﺳﺨﻨﺮﺍﻧﯽ ﻣﻴﮑﺮﺩﻩ ﺑﺴﺘﻪ ﭘﺎﺳﻮﺭ ﺍﺯ ﺟﻴﺒﺶ ﻣﻴﺮﻳﺰﻩ ﺑﻴﺮﻭﻥ، ﺑﺮﺍﯼ ﺍﻳﻨﮑﻪ ﺿﺎﻳﻊ ﻧﺸﻪ ﻣﻴﮕﻪ: ﺍﻳﻨﻮ ﮐﻪ ﻣﻴﺒﻴﻨﻴﺪ ﺑﯽﺑﯽ ﺧﺸﺘﻪ!! ﺍﻳﻨﻢ ﺑﯽﺑﯽ ﭘﻴﮑﻪ!! ﺍﻳﻨﻢ ﺑﯽﺑﯽ ﮔﺸﻨﻴﺰﻩ ﻭﻟﯽ ﻫﻴﭽﮑﺪﺍﻡ ﺑﯽﺑﯽ ﺯﻳﻨﺐ ﻧﻤﻴﺸﻪ....

"ﺻﻠﻮﺍﺍﺍﺍﺍﺍﺕ

فوق حرفه ای
    این آقا پسر رو میشناسید ؟ این همون پسریه که سرطان داشت ! و یاس واسش آهنگ " دلت دریاست " رو خوند ، اسم این پسر علیِ ،
    موقعی که یاس میخواست این آهنگ رو بخونه خود علی رو برده بود استدیو و در حضور خودش آهنگ رو ریکورد کرد و کلی هم دلشو شاد کرد
    دیشب اومده بود برنامه ماه عسل و خوبه خوب شده بود .

[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]

صفحه 394 از 18592 نخستنخست ... 2943443843923933943953964044444948941394 ... آخرینآخرین

اطلاعات موضوع

کاربرانی که در حال مشاهده این موضوع هستند

در حال حاضر 333 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 333 مهمان ها)

کلمات کلیدی این موضوع