بس که همپایش غم و ادبار می آید فرودبر سر من عید چون آوار می آید فرود
می دهم خود را نوید سال ِ بهتر ، سالهاست
گرچه هر سالم بتر از پار می آید فرود...
چونــ اونمـ نیستــ پســ کلنـــ هیچیــــــــــــ ـ ـ ـ
اووووووووف
[فقط کسانی که در سایت عضو شده اند قادر به مشاهده لینک ها هستند عضویت در سایت کمتر از 1 دقیقه ست. برای عضو شدن در سایت کلیک کنید...]
امام همچنان باید منتظر کرک شده باشیم
خوب لحظات آخر
لحظه ي جدا شدن از وطن
من نيستم هواي فروم رو داشته باشين
الي يه تعميرکار بير ، تهويه فروم رو درست کنه ، شب عيدي تعميرکار نمياد ، نيام ببينم همه جا دود گرفته و سياه و زغال شد
در ضمن جا سيگاري ِ اميرالمومنين رو هم تميز کن يادت نره
سجاد فنلاندي کجايي ؟ هر شب سرويس بهداشتي فروم رو برق ميندازي ، يه تِي هم بکش کف فروم رو . نيام ببينم همه جا رو بو برداشته ها
در ضمن اگه اجنبي ميخواست بره دستشويي بهش بگو فرنگي نيستا ، نره سر ي کاسه توالت بشينه و آبروي فروم بره
شايد يانکي ها منو به شهادت رسوندن ، کار ِ ديگه يدفه يکي وينچستري مينچستري در آورد و مرا به درجه رفيع شهادت نائل ساخت ! اولا ً برام ختم بگيرين ولي گريه نکنين ، يه بنر تسليت هم بزنين سر در سايت
بنويسين : با نهايت تاسف و خوشحالي ، درگذشت کاربر وفادار موزيک باران ، شهيد مهندس احسان تهراني ( ملقب به اسي فخرفروش ) را به اطلاعتان ميرسانيم . زيرش بنويسن : کاربري که با کامينگ سون هايش در راستاي تحقق چشم انداز برنامه هزارم توسعه موسيقي گام برداشت و البته با اسپم هايش نت را برايمان دوست داشتني و خيال انگيز ساخت و در نهايت روي اعصاب بود
کسي که رفت زن گرفت ولي بازم موزيک باران را رها نکرد
وصيت من اينه که روضه ي ختم منو اميرالمومنين ،افتخار بده بخونه البته با اجازه شيخ الرئيس
اين دعواي نيکول پيکول و تيم کشي هم تموم کنين ، نيام ببينم خلافت به فنا رفته و به سرنوشت مختار و ابي مالک اشتر دچار شدينا
آ باريکلا قربون پسرام برم الهي
و در آخر
اگر بار گران بوديم و رفتيم
اگر نامهربان بوديم و رفتيم
وطن هميشه در قلب مني ، اي شکوه ِ پا برجا ، در دل ِ التهاب دورانها
در حال حاضر 76 کاربر در حال مشاهده این موضوع است. (0 کاربران و 76 مهمان ها)